fbpx
Tradicionale VS Inovative: Cili është modeli më i mirë i tregtisë elektronike?
07 / 26 / 2019
Si të përdorim shërbimin e përmbarimit të CJ?
07 / 30 / 2019

Si të filloni një biznes duke lënë anije me ShopMaster

Fillimi i një biznesi të nisur është një hap i parë i parë në fazën tuaj të fillimit. Do të keni mundësi të shesni produkte për klientët tuaj, të vendosni çmimet e produkteve tuaja dhe të promovoni markën tuaj. Ju nuk duhet as të paguani për inventar derisa të shesë inventarin tek klienti aktual. Nëse jeni të gatshëm ta hidhni veten në punë, mund ta ndërtoni me sukses markën tuaj.

Farë është një biznes Dropshipping?

Dropshipping është një model biznesi të cilin mund ta përdorni për të operuar dyqanin tuaj pa mbajtur ndonjë inventar. Pasi të keni marrë një porosi të produktit, furnizuesi juaj do të dërgojë produktet tuaja nga depoja e tyre në pragun e derës së klientit tuaj. Asnjëherë nuk duhet të shqetësoheni për ruajtjen, paketimin ose transportimin e produktit tuaj.

Si funksionon ShopMaster?

· Ju duhet të gjeni një furnizues të besueshëm.

· Renditni produktet në dyqanin tuaj online.

ShopMaster është zgjidhja e plotë për shpërndarësit global. Mund të importojë produkt me lehtësi nga AliExpress, Banggood, CJDropshipping dhe furnizuesit kryesorë 20 + drejtpërdrejt në dyqanet tuaja në eBay, Shopify, Wish dhe WooCommerce me disa klikime. ShopMaster gjithashtu mund të ju ndihmojë automatikisht të monitoroni çmimin dhe ndryshimet e inventarit, të vendosni porositë dhe të vini numrat e ndjekjes nga furnitorët.

Në tregun e pikave të shigjeta tani, përdorin më shumë se dropshippers 80,000 ShopMaster për të menaxhuar biznesin e tyre, duke kursyer kohën dhe kostot e tyre dhe për të marrë biznesin e tyre në nivelin tjetër. Si një nga ShopMastershume partnere, CJDropshipping ka ndihmuar gjithashtu shumë dropshippers për të filluar biznesin e tyre dropshipping që në fillim.

Cila është përfitimi i heqjes së pikës?

Dropshipping është ndoshta modeli më fitimprurës i biznesit, sepse nuk keni nevojë të shpenzoni shumë energji për transportimin dhe prodhimin e produkteve. Pra, pasi të gjeni një furnizues të besueshëm dhe të duhur me të ShopMaster, ju mund të bëni një fitim të shpejtë.

Vlen të përmendet se CJDropshipping ka depo 3 në SH.B.A., atje janë rreth 1,000 SKU. Transporti vendas kërkon mbërritjen rreth ditëve të 2-4. Blerësi mund t'i marrë mallrat më shpejt, gjë që është një përvojë e mirë blerjeje për blerësin dhe rrit nivelin e riblerjes. Kjo mënyrë gjithashtu ju bën të merrni më shumë fitime nga çdo porosi.

Si të filloni një biznes të lëshuar nga puna:

Hapi 1: Gjetja e një Ideje Biznesi Dropshipping

Ju duhet të merrni pak kohë për të zgjedhur një ide të shkëlqyeshme biznesi dropshipping. Realiteti është që idetë më të mira të biznesit që lëshohen shpesh janë fitimprurëse. Kur me të vërtetë fitoni para, është shumë më e lehtë të jesh pasion. në ShopMaster, mund të përdorni disa mjete të analizës së të dhënave për të analizuar disa produkte dhe për të zbuluar një ide të shkëlqyeshme biznesi.

Hapi 2: Gjetja e një furnizuesi

Shtë e lehtë të gjesh një furnizues të mirë përmes ShopMaster. Ju mund të kontaktoni këta furnizues për të bërë pyetje të rëndësishme si sasitë minimale të porosisë dhe koha e transportit. Atëherë mënyra më e mirë për të marrë një vendim tani është vendosja e një porosi mostre për produktin e tyre dhe krahasimi i rezultateve. Kur merrni vendimet e fundit, krahasoni kohën e dorëzimit, cilësinë e produktit dhe paketimin.

Siç e dinë të gjithë, shumë shitës zgjedhin AliExpress ose 1688 si furnizuesin e tyre, kështu që nuk ka ndonjë avantazh të madh në çmimin ose cilësinë e produkteve. CJDropshipping është një furnizues i tillë i shkëlqyeshëm dhe i besueshëm ShopMaster. CJDropshipping është një nga partnerët më profesionalë që lëshojnë anije në Kinë. Ka shumë produkte të konsumit mbi të. Shumica e çmimeve të produktit janë konkurruese dhe disa çmime të produktit janë shumë më të ulëta se furnizuesit e AliExpress ose eBay. Kjo ju lejon të gjeni produkte më konkurruese për të cilat jeni të apasionuar dhe të ndërtoni një biznes që i shet ato. Kur jeni të motivuar të shesni produkte, ka më shumë të ngjarë të shpenzoni më shumë kohë në promovim dhe marketing për të përfituar më shumë nga përpjekjet tuaja.

Hapi 3: Ndërtimi i një dyqani

Emri i Domain - Emri juaj i domain është i rëndësishëm, veçanërisht kur ndërtoni marka afatgjata.

Zgjedhja e një Platformë E-commerce - Në tregun e sotëm, ekzistojnë shumë platforma të tregtisë elektronike. Ju mund të zgjidhni platformën, të tilla si Shopify, eBay, për të hapur dyqanin tuaj sipas gjendjes tuaj aktuale, përmes funksionit të sfondit të dyqanit, zgjidhni një temë për një dizajn më të mirë të dyqaneve dhe listoni informacionin e produkteve. Atëherë mund të filloni të shisni mallra.

Hapi 4: Marketingu i biznesit tuaj duke lënë anash

Tani që e keni gjetur produktin tuaj dhe keni ndërtuar dyqanin tuaj, është koha që të promovoni biznesin tuaj të lëshimit të shpejtë si asnjë nesër. Ky është një hap shumë i rëndësishëm në planin e biznesit dropshipping. Nëse sapo keni filluar, mund të jeni nervoz për buxhetin. Ju mund të përdorni disa media të mira sociale për të marrë më shumë trafik falas në dyqanin tuaj. Kjo do të sigurojë që faqja juaj e internetit të mos bjerë pas të tjerëve.

Komente Facebook