fbpx
Si të filloni një biznes duke lënë anije me ShopMaster
07 / 30 / 2019
Alternativa në rritje e biznesit tuaj në tregtinë elektronike 10 Oberlo
07 / 31 / 2019

Si të përdorim shërbimin e përmbarimit të CJ?

Produkt shërbimi është një lloj shërbimi i përmbushjes së CJ i cili ju lejon të dërgoni produktet tuaja në depon tonë dhe ne paketojmë dhe dërgojmë për ju. Kur të keni disa porosi, ju mund të vendosni direkt porosi në sistemin tonë dhe ne do t'i dërgojmë ato nga depoja jonë. Ne vetëm tarifojmë disa tarifa shërbimi. Si funksionojnë këto hapa në CJDropshipping?

Së pari ju duhet të aplikoni produkt shërbimi, ju lutemi ndiqni hapat më poshtë.

1. Shko tek ti CJ > Produkte > Produktet e shërbimit > Produkte > Aplikoni Produktin e Shërbimit

2. Pas klikimit Aplikoni Produktin e Shërbimit, lini mesazhin ose dërgoni URL të produkteve te CJ dhe ngarkoni foton e produktit për shqyrtim. GjD do ta rishikojë nëse do ta aprovojë. Mund ta kontrolloni gjithashtu shqyrtimin.

3. Ekzistojnë tre status të aparatit tuaj. Nëse kalohet, do të shfaqet Minierë. Dy të tjerët janë shqyrtimin dhe Refuzuar. Nëse CJ nuk e aprovon pajisjen, ajo do të shfaqet Refuzuar.

4. Pasi të kalohet nga GjD, duhet Shtoni numrin e ndjekjes. Numri i gjurmimit është ai që duhet të sigurohet nga vetja, sepse jeni ju që blini mallrat dhe le ta dërgoni kompaninë e transportit në depot e CJ. Numri i përcjelljes është zakonisht nga kompania e transportit.

5. Në faqen e Shtoni numrin e ndjekjes, depo duhet të plotësohen saktë ose produktet nuk mund të arrijnë me sukses në depo. Nëse nuk e keni ndjekja e numrit përkohësisht, ju mund ta plotësoni atë jo më vonë se data kur arrijnë produktet tuaja në depo.

Dhe për Tarifa e etiketimit dhe Tarifa e inspektimit të cilësisë, ju mund të zgjidhni pranoj or Mohoj. Tarifa e etiketimit është një lloj tarifë shërbimi që ne etiketojmë produktet për ju. Tarifa e inspektimit të cilësisë është një lloj tarifë shërbimi që ne bëjmë inspektimin e cilësisë së produkteve për ju dhe ngarkojmë. Nëse nuk keni nevojë që ne të bëjmë kontrollin e cilësisë për ju dhe produktet dëmtohen kur depozitohen, ne nuk jemi përgjegjës për produktet e dëmtuara. Ju duhet të jeni përgjegjës për ta.

6. Pasi të plotësoni të gjitha informacionet, një numër grumbull do të gjenerohet automatikisht. Ju duhet ta printoni atë dhe ta ngjisni në paketat të cilat janë të përshtatshme për depot që të dallojnë produktet e shërbimit dhe stokun brenda.

7. Ka katër status të dërgesës tuaj, Në pritje të dorëzimit, dorëzimit, përfundimit, refuzimit. Mbi Refuzuar, kur disa produkte dëmtohen, nëse është e pranueshme, mund të komunikoni me CJ ose të zgjidhni Dakord të nënshkruaj manualisht nga vetja juaj për të aksioneve në.

Deri tani, procedura se si të përdorësh shërbimin e përmbushur ka përfunduar. Pastaj, nëse keni një dyqan të lidhur me CJ, hapat se si të bëni një porosi janë të njëjta me atë të urdhrave që lëshohen nga transporti dhe tarifat përkatëse do të zbriten nga porositë tuaja të vendosura. Nëse nuk keni një dyqan të lidhur me CJ, mund të importoni urdhra përmes Excel ose CSV.

Shënim:
Si të konfiguroni automatikisht heqjen e përpunimit të urdhrave të transportit nga CJ APP?
Si të importoni një mënyrë Excel ose CSV?

Komente Facebook