fbpx
Si të transferoni dyqanet në një llogari tjetër të CJ?
08 / 02 / 2019
Pse Tarifat e Trump nuk ndikojnë në biznesin e lëshimit të automjeteve
08 / 06 / 2019

Si të gjeneroni një faturë që përmban urdhra gjatë një kohe të caktuar?

Siç dihet, ekziston një veçori në sistemin CJ që klienti mund të gjenerojë faturën e tij ose të saj për çdo porosi. Sidoqoftë, disa klientë dëshirojnë të gjenerojnë një faturë për porosi gjatë një kohe të caktuar siç janë porositë në një javë dhe një muaj. Prandaj, për të ofruar shërbim më të mirë për klientët CJ, tipari në sistemin CJ azhurnohet që klientët mund të gjenerojnë një faturë që përmban urdhra gjatë një kohe të caktuar.

Si ta bëjmë atë?

Ju lutemi ndiqni hapat.

1. Në tabelën CJ, ju lutemi klikoni Portofol në majën e djathtë.

2. Pas klikimit te Portofol, pastaj kliko Historia e Faturimit, do të shfaqet faqja vijuese. Pas kësaj, zgjidhni koha e fillimit dhe koha e mbarimit kur urdhrat do të përfshihen në faturë. Më në fund, klikoni Generate dhe fatura që përmban urdhra gjatë një kohe të caktuar do të gjenerohet.

Nëse gjithçka bëhet më lart, do të merrni një faturë që përmban urdhra gjatë një periudhe të caktuar.

Komente Facebook