fbpx
Dropshipping furnizuesi në Hangzhou, Shenzhen të Kinës - Wiio dhe Tan Brother
08 / 02 / 2019
Si të gjeneroni një faturë që përmban urdhra gjatë një kohe të caktuar?
08 / 02 / 2019

Si të transferoni dyqanet në një llogari tjetër të CJ?

Duke marrë parasysh që disa klientë kanë nevojë për shërbimin e transferimit të dyqaneve të autorizuara, ku disa klientë pa kohë dhe energji mund të ftojnë dikë që është i gatshëm të autorizojë dyqanet dhe më pas të transferohet, në sistemin CJ shtohet një veçori e re që dyqanet e autorizuara mund të transferohen. Kështu, si të transferohen dyqanet e autorizuara?

Ju lutemi lexoni procedurat e mëposhtme.

Shënim:
Operacionet duhet të kryhen nga marrësi i dyqanit të autorizuar i cili është caktuar për siguri. Për shembull, nëse A dëshiron të transferojë dyqanin e autorizuar në B, B duhet të jetë ai që kryen hapat e mëposhtëm.


1. Në pultin e CJ, klikoni Autorizim, dhe kliko Autorizim për blerje, pastaj kliko Dyqani i transferimit. Nëse dyqani nuk është në Shopify ndërsa është në Woocommerce, eBay, Shipstation dhe tjetër, ju lutemi klikoni Autorizime të tjera, hapat janë të njëjtë.

Shopify duke transferuar dyqanin
Dyqane të tjera që transferojnë

2. Pas klikimit te Dyqani i transferimit, do të shfaqet faqja vijuese. Marrësi duhet të plotësojë informacionin për llogarinë e dyqanit të autorizuar, pasaportën, emrin. Kur klikohet marrësi dërgoj, kodi i verifikimit të postës elektronike do t'i dërgohet pronarit aktual të dyqanit. Prandaj, marrësi duhet të pyesë pronarin aktual të dyqanit për kodin e verifikimit brenda dhjetë minutash sepse kodi i verifikimit do të skadojë pas dhjetë minutash. Nëse skadon, kodi i verifikimit duhet të mos pranohet dhe marrësi duhet të shkruaj kodin më të fundit.

Derisa gjithçka të bëhet si duhet, dyqani i autorizuar do të transferohet nga një person tek një person tjetër.

Komente Facebook