fbpx

CJPacket ka përfunduar integrimin me pronat

A është e vdekur pikëpamja në Q4 2019?
08 / 13 / 2019
Si ta lidhni dyqanin tuaj të lazadës me aplikacionin CJ për heqjen dorë?
08 / 19 / 2019

CJPacket ka përfunduar integrimin me pronat

Nëpërmjet punës sonë së bashku me ekipin e Aftësisë me muaj, integrimi midis CJpacket dhe Aftershipit përfundimisht ka përfunduar. Kjo do të thotë që ju mund të kontrolloni informacionin për përcjelljen e porosive të dhënë nga CJPacket në platformën Aftership, i cili do të sigurojë lehtësi të shkëlqyeshme për klientët tanë.

Farë është përfitimi?

Aftësia është një platformë informacioni përcjellëse, e themeluar në fundjavën e fillimit 1st Hong Kong në Nov 2011. Meqenëse AfterShip u themelua në 2011, ajo ka ndihmuar mbi shitësit me pakicë dhe vendet e tregut si Wish, Etsy, Lazada dhe Zalora për të përmirësuar përvojën e klientit për gjurmimin e dërgesave. Në korrik 10,000, AfterShip mori $ 2014M $ A financim nga IDG-Accel.

Ai aktualisht mbështet korrierët 576 në të gjithë botën duke përfshirë DHL. USPS, dhe tani CJPacket. Mund të zbulojë automatikisht korrierin bazuar në formatin e numrit të ndjekjes.

What'sfarë është CJPacket?

CJPacket është një linjë transporti e krijuar nga CJDropshipping e specializuar në dërgesë. Koha e dorëzimit tonë është zakonisht ditë 5-10. Ne jemi të përkushtuar për ofrimin e dërgesave më të mira dhe shërbime përcjellëse për klientët tanë.

Atëherë, si të kontrolloni informacionin e gjurmimit në Aftership?

1. hyj Faqja e CJPacket në Pronë.

2. Shtypni numrin e gjurmimit dhe kontrollojeni. Atëherë do të tregojë rezultatin e kontrollit nëse azhurnohet.

Më e rëndësishmja, nëse tashmë keni poseduar një dyqan në Shopify, eBay ose Woocommerce, thjesht duhet të instaloni një shtojcë Aftershipi në atë aplikacion të platformës, pas së cilës mund të shijoni një shërbim të njoftimit të menjëhershëm të logjistikës për sa kohë që ka një azhurnim.

CJDropshipping është gjithmonë e përkushtuar për të siguruar një përvojë fantastike për klientët tanë. Ne jemi gjithmonë në rrugë, ashtu si Steve Jobs tha, "Rri i uritur, qëndro i marrë". Këtë herë është integrimi i CJpacket me Aftership, çfarë do të jetë më pas?

Komente Facebook