fbpx
CJPacket ka përfunduar integrimin me pronat
08 / 15 / 2019
Si të braktiset në Suedi, Norvegji pa paguar taksat e klientëve?
08 / 26 / 2019
Trego të gjitha

Si ta lidhni dyqanin tuaj të lazadës me aplikacionin CJ për heqjen dorë?

Në korrik 15th, ne botuam një artikull: CJ do të Integrohet me Lazada për Dropshippers për të njoftuar se do të fillojmë me integrimin tonë me platformën Lazada. Pas një muaji, ne përfundojmë integrimin me Lazada që do të thotë që ju mund të lidhni dyqanin tuaj Lazada me CJ Dropshipping dhe ne burojmë dhe dërgojmë për ju. Nga sot e tutje, ne mund të punojmë së bashku për të rritur biznesin tonë dropshipping.

Atëherë, këtu është gjëja si ta lidhni dyqanin tuaj Lazada Dropshipping CJ.

1.Logu në CJDropshipping dhe futeni në pultin tuaj. Gjej Autorizim > Lazada > Shtoni dyqane

2. Klikoni Shto Dyqane, faqja e autorizimit do të shfaqet siç tregon imazhin e mëposhtëm. Në këtë faqe, ju mund të zgjidhni Albanian, kinez dhe Gjuhë vietnameze. Pastaj plotësoni informacionin e kërkuar duke përfshirë Vendi, Emaili dhe fjalëkalimi. Nëse ka diçka të gabuar në informacionin e vendit tuaj, ju mund të zgjidhni Kufirin si vendi, por kjo mund të sjellë jo një shërbim aq të qetë sa ai i vendeve të tjera specifike.

Deri tani, hapat e nevojshëm të autorizimit të dyqanit Lazada kanë përfunduar. Sidoqoftë, ekzistojnë dy karakteristika të cilat duhet të tërheqin vëmendjen tuaj për shkak të kufizimeve të Lazadës.

Së pari, kur i drejtoni tonën Listë tipar i cili mund të vendosë drejtpërdrejt tonë Përshkrimi i produktit në dyqanin tuaj Lazada, ju mund ta vendosni produktin që dëshironi në kategori të ndryshme që i përkasin, sepse disa kategori nuk janë në dispozicion, gjë që nuk ndikon në përmbushjen e plotë të porosive tuaja. Për shembull, në figurë, nuk ka rëndësi që sendi i klasifikuar si Magazinimi i Kuzhinës mund të vihet në Baganta dhe Udhëtim.

Së dyti, për të mbrojtur privatësinë e klientëve eventualë, platforma Lazada ka disa kufizime në informacionin privat që ju, shitësit, duhet të plotësoni të gjitha informacionet e nevojshme si adresë, telefon, etj. Kur urdhrat importohen në sistemin CJ, të gjitha informacionet janë të padukshme që do të thotë se duhet ta bëni atë manualisht.

Kjo ka të bëjë me atë se si ta lidhni dyqanin tuaj Lazada me CJ APP. CJDropshipping duke u rritur shpejt, ne kemi përfunduar integrimin me platforma si Shopify, eBay, Woocommerce dhe sot Lazada dhe të tjerët. Gjithashtu, ne jemi duke u integruar me platforma të tjera si Shopee. Sapo t’i plotësojmë ato, do t’iu themi absolutisht djemve menjëherë. CJDropshipping vazhdon gjithnjë në lëvizje.

Komente Facebook