fbpx
Isfarë është shpërblimi i pikëve dhe si ta përdorim atë?
09 / 04 / 2019
Si ta lidhni dyqanin tuaj të Shopee me APP-në e CJ Dropshipping?
09 / 12 / 2019

Si të përdorim tiparin e ri të paketave të personalizuara?

A doni të hartoni paketën tuaj personale për markën tuaj dhe qëllimin e etiketës së bardhë?

Cila është pakoja e personalizuar?

Paketa me porosi është një veçori që ne ofrojmë për klientët tanë që duan të dërgojnë porositë duke përdorur paketimet e tyre që përmbajnë si logo logjike, dyqan në internet dhe informacione të tjera me porosi. Në të kaluarën, veçoria e paketave me porosi thjesht lejon klientët tanë të zgjedhin produktin e shtuar të paketimit me porosi i cili siguron zgjedhje të kufizuar.

Tani, këtu është një pjesë e lajmeve të shkëlqyera për ju që të hartoni paketën tuaj personale që funksioni ynë i azhurnuar mbështesin projektimin e gjërave tuaja me porosi në aplikacionin CJDropshipping. Ju mund të hartoni paketën tuaj të personalizuar duke përdorur mjetin tonë të projektimit.

Si ta përdorni këtë veçori të re?

Shënim:
Para se të regjistroheni në sistemin CJDropshipping për të hartuar informacionin tuaj personal, gjëja e parë është që ju duhet të bisedoni me agjentin tuaj dhe t'i lejoni atij ose asaj të ngarkojë produktin e paketimit, pas së cilës mund të kryeni përcaktimin pasues. Nëse produkti i paketimit që dëshironi të përdorni për të dërguar urdhra është ngarkuar me sukses nga agjenti juaj personal, ai do të shfaqet në seksionin e Paketimit me porosi.

Për këtë shembull, ne përdorim një T-shirt si një produkt paketimi. ( Ju mund të ngarkoni çanta të tjera të paketimit ose kuti që dëshironi të përdorni)

Pasi të gjeni produktin e paketimit që keni kërkuar në Paketimi personal seksion, thjesht klikoni në Projektimi button. Pas kësaj, faqja do të hidhet në faqen e projektimit siç tregon fotografia e mëposhtme.

Pastaj, thjesht klikoni Filloni Design butoni, mjeti i projektimit do të shfaqet që ju të ndryshoni. Kemi dy seksione kryesore të projektimit, njëra prej të cilave është Shtresa e modelimit. Tjetri është Produkt informacion. Mund të veshësh gjithçka që të pëlqen atje. Sidoqoftë, ekziston një Zona e printueshme që kërkon që ju të hartoni vetëm modelin ose tekstin në këtë fushë. Ju lutemi kushtoni vëmendje që të mos e kaloni kufirin e kufizuar. Duke përfunduar të gjithë krijimin unik, ju lutemi mos harroni të klikoni në Save button.

Kur produkti i dizajnuar i paketimit ruhet me sukses, mund ta gjeni në internet Paketimi im personal. Ju lutemi kontrolloni nëse kjo është ajo që keni krijuar. Deri atëherë, procedura e hartimit të produktit tuaj të paketimit ka përfunduar.

Një gjë tjetër, në mënyrë që të dërgoni porositë tuaja duke përdorur produktin e paketuar të dizajnuar shpejt dhe në mënyrë korrekte, ju rekomandojmë të blini një inventar pa marrë parasysh se ku ta vendosni, ose magazinën tuaj ose depon e CJ. Pa inventar, edhe nëse produktet tuaja mbërrijnë në depon tonë, ne duhet të presim për produktin e paketimit i cili do të çojë në vonesën në dërgimin e shpejtë të porosive tuaja.

Ju lutemi mbani në mend se flisni me agjentin tuaj personal nëse keni interes në paketimin me porosi sepse hapi i parë i ngarkimit të produktit të paketimit bëhet nga agjenti juaj.

Karakteristika e azhurnuar e Paketimit Custom ofron lehtësi të madhe për ata që janë të etur për të ndërtuar markën e tyre duke e marrë parasysh që produkti i markës dhe personalizuar është një trend dhe ka potencial masiv tregu. Në të vërtetë, përveç paketimit me porosi, CJDropshipping mbështet produktin POD. Nëse mund të përdorni shumë mirë produktet CJ POD dhe Paketimin me porosi, duhet të keni një rrugë të ndritshme përpara jush për të ndërtuar markën e vet.

Artikuj të ngjashëm:
Si të përdorni shtypjen e CJ në tipar të kërkesës për të rritur biznesin tuaj të braktisjes - Dizajni nga Tregtarët

Komente Facebook