fbpx
Si të përdorim tiparin e ri të paketave të personalizuara?
09 / 09 / 2019
Pse dështon renditja në dyqan eBay dhe çfarë duhet të bëj?
09 / 24 / 2019

Si ta lidhni dyqanin tuaj të Shopee me APP-në e CJ Dropshipping?

Shopee, e gjetur në 2015, është një platformë në internet e-tregtie me seli në Singapor. Ajo është e përkushtuar për të ofruar shërbime fantastike për blerësit dhe shitësit nga Azia e Jugut dhe Tajvani. Tani ajo ka zgjeruar tregjet e saj në Malajzi, Tajlandë, Indonezi, Tajvan, Vietnam dhe Filipine.

Duke u mbështetur në të dhënat e mëdha dhe teknologjitë e AI, Shopee është e angazhuar të integrojë të dhëna për shfletimin dhe blerjen e informacionit të blerësve për të ofruar rekomandime efikase për klientët dhe për të përmirësuar përvojën e përdoruesit, gjë që u sjell atyre një reputacion të mirë në industri.

Kohët e fundit, ne përfundojmë integrimin me Shopee, që do të thotë që ju mund të lidhni dyqanin tuaj Shopee me CJ Dropshipping dhe të shijoni shërbimet e shkëlqyera që ne ofrojmë për ju. Më poshtë janë hapat konkret se si ta lidhni dyqanin tuaj Shopee Dropshipping CJ.

1. Identifikohu CJDropshipping dhe futeni në pultin tuaj. Gjej Autorizim > Shopee > Shtoni dyqane

2. Klikoni Shto Dyqane, faqja e autorizimit do të kalojë në faqen e hyrjes siç tregon imazhi i mëposhtëm. Në këtë faqe, ju duhet të plotësoni informacionin e kërkuar duke përfshirë tregu i llogarisë suaj të qendrës së shitësit, email-it tuaj dhe fjalëkalimin.

3. Pasi të plotësoni informacionin e nevojshëm, faqja do të tregojë faqen e mëposhtme për të konfirmuar se jeni të gatshëm të na lejoni të operojmë të dhënat e dyqanit tuaj. Ju duhet të klikoni "Po" për të vazhduar.

Atëherë, do të merrni një shpejtë të "Autorizimit sukses", që do të thotë që ju të bëni një lidhje në mes dyqanit tuaj Shopee me platformën tonë. Pas kësaj, ju mund të lidhni ose renditni produktet siç thotë tutori ynë, të cilat mund t'i gjeni në faqen fillestare të CJDropshipping.

E mësipërm ka të bëjë me mënyrën e lidhjes së dyqanit tuaj Shopee me CJ App. Shpresoj se integrimi midis Shopee dhe CJ do të sjellë më shumë lehtësi për klientët tanë dhe do t'i ndihmojë ata të zhvillojnë karrierën e tyre. CJ gjithmonë do të sigurojë produkte të mira dhe shërbime perfekte.

Komente Facebook