fbpx
Pse dështon renditja në dyqan eBay dhe çfarë duhet të bëj?
09 / 24 / 2019
CJDropshipping po ndihmon drejtuesit që duan të shkallëzojnë shitjen në SH.B.A. në Q4
10 / 09 / 2019

Issështjet dhe zgjidhjet e dyqanit të zakonshëm Woocommerce

Woocommerce është një nga platformat më të rëndësishme të bashkëpunimit. Dhe klientët WooCommerce vlerësohen shumë për CJ. Por nganjëherë çështjet WoomCommerce vijnë dhe ju bëjnë të hutoni dhe çmendeni.

Duke pasur parasysh këtë, ne ofrojmë referenca për ju në lidhje me një seri çështjesh të zakonshme WooCommerce. Thjesht, mund të gjesh një zgjidhje nëse nuk mund të autorizosh dyqanet Woocommerce në CJ, të renditësh produktet e CJ në dyqanet Woocomerce dhe të sinkronizosh urdhërat.

Issueështja më e zakonshme vjen kur filloni të sinkronizoni urdhërat. Ju nuk mund të sinkronizoni porositë tuaja në CJ. Mund të keni porosi në dyqanin WooCommerce. Por ju nuk mund të gjeni të njëjtën mënyrë në CJ. Ne kemi zgjidhje për të. Ju lutemi bëni saktësisht si më poshtë:

(1) Kontrolloni nëse keni autorizuar dyqanin e duhur apo jo. Ne nuk mund t'i sinkronizojmë porositë tuaja nëse nuk autorizoni dyqanin tuaj në CJ. E dini, ekziston autorizimi. Pastaj, CJ mund të lëvizë përpara dhe të sinkronizojë urdhërat.
(2) Kontrolloni nëse produktet kanë qenë të lidhura me CJ apo jo. Vetëm duke pasur një lidhje me CJ, ne mund t'i përmbushim produktet dhe porositë.
(3) Kontrolloni nëse urdhërat tuaj janë në dispozicion për t'u përmbushur. Urdhërat duhet të paguhen, përpunohen dhe nuk plotësohen. Përndryshe, ju mendohet të ndryshoni statusin e porosisë në WooCommerce. Pastaj, CJ mund të sinkronizojë automatikisht porositë tuaja.

Gjithçka ka të bëjë me çështjet dhe zgjidhjet e sinkronizimit të urdhrave nga dyqani WooCommerce. Ju gjithashtu mund të përballeni me çështje të autorizimit dhe listës. Pjesa tjetër do t'ju ofrojë informacion të dobishëm.

Autorizim

(1) "Www" nuk mund të mungojë nëse është pjesë e emrit të domain-it tuaj. Ju duhet ta vendosni atë kur po autorizoni dyqanin tuaj Woocomerce. Por nuk është e nevojshme nëse domeni juaj i uebfaqes nuk fillon me "www". Dhe "https: //" duhet të hiqet.
(2) Lexo / Shkruaj lejen është tepër e rëndësishme. Duhet t'i jepni leje leximi dhe shkrimi CJ. Dhe CJ do të ofrojë shërbim më të mirë për ju. Ju duhet të vizitoni sistemin CJ dhe të rilidhni përsëri nëse lejoni vetëm një leje Leximi ose Shkrim të vetëm.
(3) i saktë "Kyç" dhe "sekret" janë të domosdoshme Ndonjëherë, ju keni marrë informacionin "Autorizo ​​Dështoi". Thjesht, ju plotësoni një "çelës" dhe "sekret" të gabuar. Ju lutemi kontrolloni dyfish.
(4) Vetëm HTTPS mbështetet. Kur autorizoni dyqanin, së pari do të vizitojë në internet e cila fillon me "https", kështu që rekomandohet që të azhurnoni faqen në "https".
(5) URL e gabuar ose permalidhja "e thjeshtë". Ju duhet të përdorni URL-në e duhur në WooCommerce. Kliko Cilësimet - permalinks - Cilësimet e përbashkëta. Pastaj zgjidhni një të re. Gjithmonë funksionon. E dini, e thjeshtë është një mjedis i paracaktuar dhe ju duhet të ndryshoni te të tjerët.

Listing

(1) ”"Emetimi /" UGS jo valide ou dupliqué "SKU e pavlefshme ose e kopjuar". Normalisht, është jashtë produkteve ekzistuese në dyqanin tuaj. Ata ndajnë të njëjtën SKU. Ju lutemi kontrolloni nëse produkti ekziston apo jo, ju mund të zgjidhni ta fshini ose ta mbani.
(2) Shumë variante. Ju mund të rendisni dështuar nëse zgjidhni shumë variante. Ju mund të zgjidhni disa variante dhe t'i renditni në dyqanin tuaj. Pastaj, modifikoni ato në dyqanin tuaj.

Të gjitha çështjet aktuale në lidhje me dyqanet Woocommerce janë renditur këtu. Kjo mund të mos përfshijë gjithçka që mund të hasni. Nëse keni ndonjë problem tjetër që ndodh kur doni të punoni me ne përmes dyqanit tuaj Woocommerce, mos hezitoni të na tregoni. Ne do të vazhdojmë të azhurnojmë informacionin e dobishëm për ju.

Komente Facebook