fbpx
Si ta lidhni dyqanin tuaj të Shopee me APP-në e CJ Dropshipping?
09 / 12 / 2019
Issështjet dhe zgjidhjet e dyqanit të zakonshëm Woocommerce
09 / 24 / 2019

Pse dështon renditja në dyqan eBay dhe çfarë duhet të bëj?

A keni dështuar ndonjëherë të renditni produktet CJ në dyqanin tuaj eBay?

Nëse keni një dyqan eBay të lidhur me CJDropshipping dhe pësoi disa dështime të renditjes, mund t'ju duhet të lexoni këtë artikull.

Siç mund ta dini, ekzistojnë disa kufizime nga platforma eBay të cilat janë arsyet pse disa nga ju gjithmonë vazhdojnë të mos rendisin produktet tona në dyqanet tuaja. Për ato çështje, ne nuk mund t'i rregullojmë këto probleme për ju vetë. Ajo që mund të bëjmë është të japim disa sugjerime për ju.

Për këto ditë, ne kemi mbledhur shumë çështje të renditjes së produkteve CJDropshipping në dyqanet tuaja në eBay. Dhe përveç këtyre çështjeve të paraqitura më poshtë, ne do të ofrojmë zgjidhje dhe sugjerime të mundshme.

Le të hedhim një vështrim se cilat janë çështjet dhe sugjerimet.

1. Kategoria e zgjedhur nuk është e aktivizuar për listat e variacioneve. Kjo tregon se kategoria e produktit që dëshironi të rendisni nuk është e aktivizuar për renditje. Në raste të tilla, sugjerimi ynë është të provoni kategori të ndryshme të produktit. Nuk ka rëndësi edhe nëse kategoria nuk është ajo që produkti i përket.

2. Kategoria e zgjedhur nuk është një kategori gjethesh. Duket pak e ngjashme me numrin e parë që nuk është në gjendje për listat e variacioneve. Prandaj, për zgjidhjen e mundshme, ju mund t'i referoheni sugjerimeve të para që ndryshoni kategori të ndryshme për të pasur më shumë përpjekje. Nëse akoma nuk funksionon, ju lutemi kontaktoni platformën eBay për mënyrën e zgjidhjes së saj.

3. Ju nuk e pranoni Marrëveshjen Ndërkombëtare të Shitjes. Ashtu siç tregon maja, ju nuk mund të renditni artikuj në një sit tjetër ku jeni regjistruar kur refuzuat të pranoni Marrëveshjen Ndërkombëtare të Shitjes. Nëse nuk e dini se ku ta pranoni Marrëveshjen Ndërkombëtare të Shitjes pasi të provoni disa herë, por më kot, ju rekomandojmë të drejtoheni për t'ju ndihmuar nga shërbimi i klientëve eBay.

4. Titulli dhe / ose përshkrimi mund të përmbajnë fjalë të gabuara ose lista ose shitësi mund të jenë në kundërshtim me politikën eBay. Kur të takoni një situatë të tillë, përpiquni të mësoni mbi politikën e platformës eBay dhe më pas bëni atë me dorë. Mund ta ngarkoni vetë produktin në dyqanin tuaj në përputhje me politikën eBay dhe më pas ta lidhni produktin me atë të CJDropshipping.

5. Ju do të tejkaloni numrin e kufizuar të artikujve dhe sasinë që mund të rendisni. Sipas kufizimit, mund të rendisni vetëm deri në 342 artikuj më shumë dhe 17,300.06 dollarë amerikanë më shumë në shitje totale në muaj. Ju duhet ta merrni parasysh këtë kufizim dhe të zvogëloni sasinë. Ju lutemi shkoni në dyqanin tuaj eBay për të pasur një kontroll në të dhe të merrni masa për të.

6. Adresa e postës elektronike që keni futur nuk është e lidhur me një llogari Paypal. Kur merrni një tip të tillë gabimi, ju lutemi shkoni të kontrolloni nëse adresa juaj e emailit përputhet me llogarinë tuaj Paypal sipas asaj që tregohet në faqe.

7. Adresa e postës elektronike që keni futur nuk mund të përdoret për pagesa Paypal në këtë kohë. Ne, CJDropshipping, nuk mund të bëjmë asgjë në lidhje me këtë çështje. Kjo kërkon që ju të drejtoheni për të ndihmuar nga platforma eBay ose ndërmarrja Paypal madje edhe serveri juaj i postës elektronike. Bëni të qartë pse adresa juaj e postës elektronike nuk mund të përdoret pas së cilës mund të filloni biznesin tuaj eBay dropshipping.

8. Formati i adresës së postës elektronike PayPal nuk është i vlefshëm. Ju lutemi sigurohuni që adresa e postës elektronike PayPal është e saktë kur merrni një tip të tillë gabimi.

9. Mungojnë shumë informacione. Issueështja e fundit që kemi mbledhur duket si një çështje teknologjike për të cilën duhet të kërkoni shërbimin e klientëve në eBay se çfarë kuptimi kanë këto kode dhe si t'i zgjidhni ato. Nëse nuk doni t'i pyesni ata dhe ata nuk mund të japin një përgjigje të mirë. Ne ju rekomandojmë të rihyni dyqanin tuaj eBay dhe të provoni përsëri.

Të gjitha këshillat e gabimit do të shfaqen kur nuk arrini të renditni produktet tona në dyqanet tuaja në eBay por ato ndryshojnë sipas shkaqeve të ndryshme. Ajo që duhet të bëni është të lexoni me kujdes këshilla dhe të ndërmarrni veprime për t'i rregulluar ato. Pavarësisht se e bëni atë vetë ose i drejtoheni shërbimit të klientëve në eBay, ju lutemi merrni disa masa që të filloni biznesin tuaj sa më shpejt që të jetë e mundur.

Si ta lidhni dyqanin tuaj eBay me CJ?

Komente Facebook