fbpx
Pse numri im i ndjekjes nuk është i sinkronizuar për të bërë blerje?
10 / 11 / 2019
ELITEST: Ndihmoni të Bëhuni Elitë në Dropshipping
10 / 16 / 2019

Rritja e dyfishtë e Normës së Komisionit të Programit të CJ-së për CJ për llogari të reja të anëtarëve dhe referime në muajt e ardhshëm 6

Programi i Filialit CJ është e përkushtuar për të ndihmuar ata që po motivojnë njerëzit që bëjnë biznesin që lëshon. Me bashkimin e shumë partnerëve të bashkuar me ne dhe rritjen e shpejtë të biznesit tonë, ju vendosim të dyfishojmë nivelin e komisionit nga 1% në 2% për përdoruesit e regjistruar rishtazi në muajt në vijim 6. Kjo do të thotë që ju mund të merrni 2% të të ardhurave të porosive të vendosura në CJDropshipping nga referimet tuaja të reja siç janë studentët ose miqtë tuaj tani ndërsa vetëm ju mund të merrni 1% të të ardhurave më parë. Me marrjen e 2% të komisionit, duhet të krijoni një llogari të re të Filialit CJ dhe të merrni referime të reja.

shënim

Kjo mundësi funksionon vetëm për MODELIN E DEFAULTIT CJDROPSHIPPING dhe MODELIN ORIGJINAL

Porositë nga përdoruesit e regjistruar më parë nuk do të llogariten në këtë aktivitet të ri. Ju duhet të krijoni një llogari të re filiali për të marrë këtë normë të re komisioni. Urdhrat e vendosura nga përdoruesit tuaj të regjistruar rishtazi bazuar në llogarinë tuaj të re të filialit, mund të merrni 2% të të ardhurave nga këto porosi.

Pse të zgjidhni programin e bashkëpunëtorëve të CJ?

1. Faqja e personalizuar

Ne ju lejojmë të zëvendësoni https://app.cjdropshipping.com në domenin tuaj si https://yourdomain.com ku mund të keni logon tuaj, banderolën dhe produktet tuaja. Ju mund të shtoni çdo produkt që ju pëlqen.

2. Fillimi i lehtë

Pasi të regjistroni një llogari të programit tonë të filialeve, thjesht duhet të plotësoni disa cilësime dhe më pas të ftoni më shumë njerëz të regjistrohen. Do të marrim përsipër gjithçka tjetër.

3. Rritje e shpejtë

Me zhvillimin e shpejtë të CJDropshipping, tani janë qindra përdorues të rinj të regjistruar çdo ditë. Kemi dhjetëra mijëra porosi në ditë dhe numri po vazhdon të rritet.

4. Asnjë investim i nevojshëm

Ne nuk ju paguajmë asnjë tarifë për ju nëse doni të bashkoheni në programin tonë të bashkëpunëtorëve të CJ. E vetmja gjë që duhet të bëni është të lejoni që platforma jonë të njihet dhe t'u mësojë atyre fillestarëve se si të bëjnë biznesin fillestar. Bazuar në këtë, të gjithë janë fituesit.

5. Pagesë e bukur

Ne do t'ju paguajmë 2% të të ardhurave të porosive nga të cilët sapo regjistrohet në faqen e internetit të domenit tuaj. Kështu, ju lutemi mësoni fillestarët e dropshipping se si të kenë një llogari CJ, si të punojnë me ne dhe si të shesin më shumë produkte.

Ka katër modele që ju mund të zgjidhni. E para është Modeli Default i cili është më i përshtatshmi. Së dyti, ju mund të vini çdo produkt që ju pëlqen, i cili do të fshihet nga faqet e internetit dhe dyqanet e tjera. Në këtë model të Produktit Privat, ju mund të vendosni çdo çmim. Sa më i lartë të ardhurat, aq më i lartë është komisioni juaj. Produkti i vetëm është modeli i tretë ku thjesht shesni një produkt të njohur në faqen tuaj të internetit. Nëse besoni në gjykatësit tuaj drejt një produkti, thjesht mund të vendosni një produkt në faqen e internetit. Nuk jeni të kënaqur me të gjitha modelet më lart? Shikoni modelin tonë të katërt origjinal! Kjo gëzon një popullaritet të madh sepse përdoruesit mund të personalizojnë faqen e tyre të internetit, por nuk kanë nevojë të zgjedhin produktet.

Dropshipping është një treg i madh. Sipas Forrester Research, madhësia e shitjeve me pakicë në internet do të jetë 370 $ miliardë dollarë deri në fund të 2017. Për më tepër, përqindja 23 do të vijë nga bizneset që lëshojnë anije, që përkthehet në $ 85.1 $. Kjo madhësi e vetme është tërheqëse për shumë sipërmarrës, përfshirë këtu edhe fillestarët.
CJDropshipping do të shkojë në një fazë të re dhe ne besojmë se mund të shkojmë më tej. Prandaj, shpresojmë se më shumë njerëz mund të bashkohen me ne për t'i ndihmuar njerëzit të fillojnë biznesin e tyre pa ndonjë investim.

Le të punojmë së bashku për të arritur një ëndërr më të madhe tani!

Komente Facebook