fbpx
CJDropshipping po ndihmon drejtuesit që duan të shkallëzojnë shitjen në SH.B.A. në Q4
10 / 09 / 2019
Rritja e dyfishtë e Normës së Komisionit të Programit të CJ-së për CJ për llogari të reja të anëtarëve dhe referime në muajt e ardhshëm 6
10 / 11 / 2019

Pse numri im i ndjekjes nuk është i sinkronizuar për të bërë blerje?

Shumë klientë këto ditë pasqyruan numrat e tyre të ndjekjes jo të sinkronizuar për të Shopify me sukses dyqanet që shkaktuan bezdi të mëdha për biznesin. Pasi të kemi bërë një kontroll të plotë, zbuluam arsyen ishte se platforma Shopify kishte ndryshuar kodin e saj API i cili kufizon që ju duhet të zgjidhni Shopify ose cjdropshipping si menaxher të inventarit të produkteve tuaja ose urdhërat tuaj nuk mund të përmbushen nga CJ edhe nëse ju zgjidhni CJ si menaxheri i inventarit më vonë. Për shembull, nëse zgjidhni platforma të tjera përmbushjeje si Oberlo ose asgjë të zgjedhur posaçërisht në fillim, dhe vendosni të vendosni porosi në platformën CJ, numri i ndjekjes nuk do të sinkronizohet në Shopify për shkak të ndryshimit të politikës së Shopify edhe nëse zgjidhni cjdropshipping si menaxher i inventarit pasi të gjeni asnjë informacion gjurmimi të sinkronizuar me sukses.

Nëse mund të kontrolloni se cilat urdhra i kishin vendosur CJ por numrat e ndjekjes nuk janë ngarkuar në dyqanin tuaj Shopify duke instaluar një shtesë CJ kromi:

Lajmi i mirë është se ne e kemi rregulluar këtë problem tani. Ne kemi shtuar një azhurnim të pajtueshëm me palët e treta që do të thotë edhe pse ju fillimisht zgjedhni një platformë të palëve të treta si Oberlo si menaxher të inventarit tuaj të produkteve, ne prapë mund të përmbushim porositë tuaja nga dyqanet Shopify dhe numri i përcjelljes do të sinkronizohet në Shopify pasi që Ka pas qene.

Sidoqoftë, një mënyrë më e rekomanduar është të zgjidhni cjdropshipping si menaxher të inventarit të produkteve tuaja në sistemin e menaxhimit të Shopify duke marrë parasysh që do të jetë më i qëndrueshëm dhe i siguruar. Askush nuk mund të sigurohet që gjithçka do të funksionojë mirë. Për sa kohë që ndodhi diçka e papritur, dropshipper nga Shopify do të pësojë humbje të mëdha, veçanërisht për fillestarët ndërsa përballet me qindra rimbursime.

Si ta lejoni CJ të bëhet menaxheri juaj i inventarit?

1. Hyni në sistemin tuaj të menaxhimit të Shopify, pastaj klikoni Produkt > Inventar, ju do të shihni produktet tuaja këtu. Pas kësaj, ju lutemi zgjidhni produktin tuaj specifik sepse duhet të vendosni çdo inventar të produktit.

2. Duke u hedhur në faqen e inventarit të produktit, thjesht gjeni pjesën e menaxhimit të inventarit siç tregon pjesa e shënuar. Ju mund të zgjidhni cjdropshipping ose Shopify por rekomandohet cjdropshipping. Për më tepër, mund të vëreni se ekzistojnë dy “CJ”, CJDropshipping dhe cjdropshipping. Thjesht vendosni mënjanë "CJDropshipping", zgjidhni cjdropshipping, ju lutemi.

3. Me gjithçka të mbaruar, kurrë mos harroni Save ose ajo që keni bërë është e kotë.

A nuk e keni caktuar CJ si menaxherin tuaj të inventarit? Shkoni tani!

Komente Facebook