fbpx
Rritja e dyfishtë e Normës së Komisionit të Programit të CJ-së për CJ për llogari të reja të anëtarëve dhe referime në muajt e ardhshëm 6
10 / 11 / 2019
Si të përdorni CJ dhe Shopmaster për të filluar Dropshipping
10 / 24 / 2019

ELITEST: Ndihmoni të Bëhuni Elitë në Dropshipping

Dropshipping është i lehtë. me elitave, mund të jetë shumë më e lehtë.

Dropshipping është një teknikë e menaxhimit të zinxhirit të furnizimit, në të cilën shitësi me pakicë nuk i mban mallrat në magazinë, por përkundrazi transferon urdhrat e klientit dhe detajet e dërgesave tek prodhuesi ose një shitës me shumicë, i cili më pas dërgon mallrat direkt te konsumatori. Zero-investimi (është e vështirë, por është e mundur) mund të funksionojë edhe në dropshipping.

Thjesht duhet të merrni porosinë nga konsumatorët dhe të blini mallra nga furnitorët tuaj dropshipping. Duket se ju "heqni" të gjitha shqetësimet tuaja dhe procedurat e ndërlikuara. Ju nuk keni pse të shqetësoheni se ku t'i bleni ato produkte, nuk keni pse të shqetësoheni se nuk keni para të mjaftueshme për të filluar me të dhe nuk keni pse të shqetësoheni për transportin e tyre.

Të gjithë mësojnë se dropshipping është mjaft më i lehtë, krahasuar me mënyra të tjera për të filluar një biznes. A është me të vërtetë njësoj si ajo që dëshironi?

CJDropshipping, duke bashkëpunuar me shumë klientë nga e gjithë bota, ka zbuluar se ka shqetësime të ngjashme midis këtyre klientëve. Edhe pse ata kanë entuziazëm në braktisje, ata nuk kanë asnjë ide se si të praktikohen. Me lehtësinë që na siguron pikimi, a keni menduar ndonjëherë për pyetjet e mëposhtme?

 1. Baza e dropshipping është të keni dyqanin tuaj, por ku të filloni? Cila platformë do të zgjidhni? A i dini edhe të mirat dhe të këqijat e këtyre platformave? A jeni njohur me politikën e këtyre platformave?
 2. Pasi të keni dyqanin tuaj online, duhet ta mbushni me produkte. Me qindra mijëra SKU, si e shihni se cili produkt është fitimprurës? A jeni duke bërë ndërkufitar apo thjesht brenda vendit tuaj?
 3. Pas zgjedhjes së produktit për të cilin vlerësoni shitje fitimprurëse dhe të nxehtë, ku do t’i blini ato produkte? Ku i gjetët këta furnitorë? Si mund të siguroheni që cilësia e këtyre produkteve të jetë e mirë dhe si mund t'i siguroni klientët tuaj se ka produkte të mjaftueshme për të blerë?
 4. Pasi të keni vendosur se ku mund t’i blini këto produkte, çfarë lidhje me të dhënat e produktit tuaj? A do të fotografoni vetë ose t'i merrni ato nga furnizuesi juaj? Cila mënyrë transporti preferoni? Sa do të zgjas? Po në lidhje me koston e transportit?
 5. Kush është konsumatori juaj i synuar dhe si e dini atë? Si i prekni konsumatorët tuaj të synuar? Cila platformë mund të zgjidhni për të bërë reklama, Facebook apo Instagram? Sa do të investoni? A e dini se çfarë është retargeting dhe SEO?
 6. Pasi t'i zbuloni të gjitha, çfarë do të bëni nëse nuk ka shitje në dyqanin tuaj? Si do të bëni shndërrime nga trafiku në shitje?

...

Të gjitha pyetjet e mësipërme, natyrisht, ka më shumë se ato, janë pyetjet specifike me të cilat do të takoni. Vetëm të mendosh për ta do t’i shtyjë njerëzit të çmenden. Në mënyrë që të ndihmojë rënien e transportuesve në të gjithë botën, CJDropshipping ndërton një platformë të quajtur ELITES, https://ELITES.cjdropshipping.com/ për ta bërë dropshipping shumë më të lehtë.

Këtu në ELITES, ju mundeni

 1. Kërkoni të gjitha llojet e pyetjeve në lidhje me dropshipping dhe e-commerce. Ju nuk jeni padyshim i pari që hasni këtë pyetje. Në ELITES, zyrtari i ELITES do të postojë rregullisht artikuj ose pyetje që lidhen me dropshipping. Për më tepër, do të ketë një mori pyetjesh të tjera relative të bëra nga përdoruesit e tjerë. Jam i sigurt që mund të gjeni përgjigjen e duhur që dëshironi.
 2. Vendosni çdo pyetje në ELITES. Pavarësisht se bëhet fjalë për furnizuesit, transportin ose pagesën, mos ngurroni të pyesni këtu. ELITES ka krijuar shumë tema të ndryshme për përdoruesit dhe ju mund të zgjidhni tema për të cilat ju interesojnë, në mënyrë që t'i kushtoni vëmendje të madhe pyetjeve të fundit në këto tema.
 3. Ndani njohuritë me njëri-tjetrin dhe mësoni nga njëri-tjetri. Nëse keni pasur ndonjëherë të njëjtin problem dhe dini si ta zgjidhni, mund t'i ndihmoni të tjerët të kapërcejnë të gjitha pengesat. Në kthim, ju mund të jeni të njohur në ELITES! Kjo është pohimi i aftësive tuaja profesionale! Këtu në ELITES, ju gjithashtu mund të takoheni me dropshippers me mendime të ndryshme nga ju. A nuk është gjë e mrekullueshme të bisedosh me ta dhe të shkëmbesh idetë e tua me ta? Nëse keni një mollë dhe unë kam një mollë dhe ne i këmbejmë këto mollë, atëherë ti dhe unë gjithsesi do të kemi një mollë. Por nëse ju keni një ide dhe unë kam një ide dhe ne shkëmbejmë këto ide, atëherë secili prej nesh do të ketë dy ide.
 4. Përkushtoni përpjekjen tuaj për zhvillimin e dropshipping. Dropshipping po zhvillohet me një shpejtësi të shpejtë dhe ka shumë hapësirë ​​për përmirësim si në sistemin dropshipping ashtu edhe në mënyrën e punës. Këshillat ose vështirësitë tuaja për të cilat keni luajtur një rol të rëndësishëm në zhvillimin e dropshipping. Në ELITES, ne do të luftojmë me ju dhe do të ndajmë kënaqësinë tuaj për të fituar para me ju.

Gjëra të mëdha mund të bëhen me përpjekje masive. Detyra e CJDropshipping përfshin jo vetëm ofrimin e klientëve me qindra mijëra mallra të kualifikuar me çmim të ulët, produkte çorape për klientët, dërgimin e klientëve me një ekip profesional dhe ndihmuese të produktit që klientët dëshirojnë, por edhe për të mësuar klientët se si të bëjnë dropshipping, si për të fituar para dhe si të rritet deri në shitjen. Targetshtë qëllimi dhe detyra e CJ për të ndihmuar dropshippers nga e gjithë bota të fitojnë para dhe të jetojnë një jetë më të mirë, madje të dalin nga varfëria. Prandaj, ne ndërtojmë ELITA. It'sshtë objektivi ynë për ta bërë atë

 1. Profesionale. ELITEST do t'i kushtojë të gjitha përpjekjet për të ndjekur të vërtetën. CJDropshipping, duke pasur shumë klientë nga e gjithë bota, ndihmon përdoruesit e panumërt të përmbushin ëndrrat e tyre dropshipping dhe është mjaft profesional në këtë fushë. Shpresojmë që përmes përpjekjes sonë, ne mund të ofrojmë shërbim për gjithnjë e më shumë dropshippers. CJDropshipping do të jetë platforma që kombinon produktet ndihmuese, furnizimin e produkteve, produktet e çorapit, produktet e transportit me udhëzime për të bërë dropshipping, e cila do të japë lehtësi të shkëlqyeshme për klientët.
 2. I besueshëm. Jo vetëm ELITES, por CJDropshipping do të vë interesin e klientëve në radhë të parë. Ne premtojmë se do të lëmë fitimin më të madh për klientët tanë. Ne premtojmë se vlera për para është e lartë në CJDropshipping. Besimi dhe mbështetja juaj është inkurajimi dhe njohja më e madhe e punës sonë!

Mund të mos jetë perfekte tani, por ne po përparojmë. CJDropshipping e bën dropshipping të lehtë për përdoruesit dhe ELITES do ta bëjë dropshipping shumë më të lehtë! Mirësevini në ELITES, https://ELITES.cjdropshipping.com/

Komente Facebook