fbpx
ELITEST: Ndihmoni të Bëhuni Elitë në Dropshipping
10 / 16 / 2019
Thailand Another Një Magazinë tjetër e Re
10 / 28 / 2019

Si të përdorni CJ dhe Shopmaster për të filluar Dropshipping

CJ tani është një furnizues i ShopMaster's. ShopMaster gjithashtu siguron klientin tonë CJ një zgjidhje dropshipping, e cila mbështet dropshipping nga furnizuesit 20 + në eBay, Wish, Shopify WooCommerce dhe CJDropShipping. Duke u lidhur me ShopMaster, ju lehtë mund të buroni, renditni, renditni vend dhe merrni informacione për përcjelljen.

Si ta shfrytëzoni mirë Shopmaster dhe CJ për të filluar dhe rritur biznesin tuaj dropshipping?

Tani, le të bëhemi gati ta njohim atë.

Hapi 1 Lidhu dyqan Shopify me Shopmaster.

1. Ju duhet të shkoni në ShopMaster dhe klikoni Regjistrohu falas butonin për të marrë llogarinë tuaj ShopMaster. Zgjidhni aplikacionin tuaj të dyqanit: eBay, Shopify, Wish, WooCommerce, 3dcart. Këtu do ta marrim si shembull Shopify.

2. Shkruani tuaj Mbyll dhe emri i dyqanit të dyqanit tuaj Shopify. Kushtojini vëmendje adresës, mos e përsërisni.

3. Kliko "lidh'shkoni te Shopify tuaj dhe klikoni në "instaloni aplikacionin". Do të shihni që dyqani juaj është i lidhur brenda Vendosja>>Menaxhoni kanalet

Hapi 2 Zgjidhni dhe vendosni CJDropShipping si furnizues përmes API.

1. click Vendosja> Menaxhoni furnitorët > Zgjidhni CJ

2. Hyni CJ> Autorizim> API> Key API> Kopjojeni dhe ngjiteni atë në boshllëkun e Shopmaster. Mos harroni të klikoni ruaj.

3. Shko tek Vendosja, Kliko Cilësimet e lëshimit dhe ndizni butonin e Renditja automatike dhe Monitorues i Produkteve këto dy tipare. Nëse funksioni i rendit automatik është i ndezur, ShopMaster do të shënojë urdhra që kanë numra gjurmues si dërgohen automatikisht. Ju gjithashtu mund të plotësoni informacione të tjera nëse është e nevojshme.

Hapi 3 Importoni dhe modifikoni Produktet CJ per te ruajtur

Mbi të gjitha bëni përgatitje të plotë për anijen tuaj me ShopMaster. Tani, ju mund të rendisni produktet CJ në dyqanet tuaja për të pasuruar shumëllojshmërinë e artikujve tuaj për të shitur.

1. Shkoni në burimi, kliko Importuesi i produkteve.

Ka tre mënyra për të importuar produkte CJ në CJ.

a. Importimi i produkteve nga kopjoni URL-në. Shkoni te CJ APP, kopjoni lidhjen e produktit dhe ngjisni në ShopMaster.

b. Shkoni te Parametrat << Furnizuesi <<Klikoni CJ Dropshipping, atëherë do të shkoni në CJ APP dhe do të importoni produktin në CJ me një klik. Klikoni fjalët blu në pjesën e poshtme të djathtë dhe do të shihni rezultatin në krye të djathtë.

c. Mund të zgjidhni produkte importuese nga Chrome Extension ose sipas kategorisë: https://www.youtube.com/watch?v=DgjBU1g5XY0.

2. Klikoni Import List për të modifikuar produktin. Ju mund të modifikoni informacionin e produktit, koston e transportit para se të futeni në një dyqan. Mos harroni të ruani informacionin!

3. Importi në dyqane. në Lista e importit, zgjidhni produktet dhe klikoni Importi në dyqan, gjithashtu mund ta publikoni produktin direkt në dyqanin tuaj.

Shënim: ju mund të vendosni çmimet e produktit në dyqanin tuaj nëse thjesht importoni në dyqanin tuaj dhe nuk keni publikuar.

Hap 3 Urdhrat

1. Shko te Porositjet> Gati për transportimGjeni një porosi e cila përfshin produktet e furnizuesit CJDropshipping > klikoni BLEJ butoni ShopMaster do të sinkronizojë automatikisht urdhërat CJ, çdo 20 minuta të dyqaneve tuaja të lidhura.

2. Pasi ShopMaster importon urdhra në CJDropshipping, duhet të shkoni tek CJDropshipping> Qendra e DropShipping> Urdhërat e importuar, dhe shtoni këtë urdhër tek Shporte dhe pastaj konfirmoni këtë mënyrë në Shportë.

3. Më në fund, paguani për këtë porosi në Urdhrat për lëshimin e anijes.

4. Ju mund të klikoni Detajet e sinkronizimit për të sinkronizuar detajet e rendit dhe numrat e ndjekjes.

Këtu është një video mësimore për ju, ju lutemi klikoni këtu:https://www.youtube.com/watch?v=PMhJ43eURw0

Shpresoj se këto procedura do t'ju ndihmojnë. Shkoni për të përdorur CJ dhe Shopmaster për të rritur biznesin tuaj dropshipping tani.

Komente Facebook