fbpx
Si të përdorni CJ dhe Shopmaster për të filluar Dropshipping
10 / 24 / 2019
kërkoni ose buroni një produkt sipas figurës
Si të kërkoni ose buroni një produkt me imazh në CJ?
11 / 01 / 2019

Thailand Another Një Magazinë tjetër e Re

CJ po zgjeron shtrirjen e saj në të gjithë botën. CJ DropShipping biznesi tani ka pesë depo, dy në Kinë, dy në SH.B.A. një nëTajlandë, ku ne paketojmë dhe dërgojmë një numër të mallrave për klientët. Magazina e Tajlandës, e cila mund të përshpejtojë zhvillimin e Azisë Juglindore, u ndërtua së fundmi.

Në dy vitet e fundit, tregjet në zhvillim elektronik ndërkufitar në Azinë Juglindore janë pritur me padurim. Ali, Tencent, Shopify, E-bay dhe gjigandët e tjerë të Internetit kanë investuar në treg. Për një kohë, Azia Juglindore është bërë tregu tjetër i oqeanit blu për shitësit ndërkufitar.

Sipas statistikave, ka vende 11 në Azinë Juglindore, me një popullsi totale prej më shumë se 600 milion, numri i njerëzve me të ardhura të mesme në Azinë Juglindore ka arritur në 55% të popullsisë totale sipas 2020, 52% të popullsisë nën moshë 30, dhe 350 milion përdorues të Internetit, dhe përqindja e konsumatorëve të mundshëm është e madhe.

Me zhvillimin e Internetit celular, përdoruesit e Azisë Juglindore filluan të kontaktojnë rrjetin direkt nga hyrja e telefonit celular, gjë që çoi në 90% të përdoruesve të Azisë Juglindore të përqendruar në anën e lëvizshme. Përdorimi i internetit celular është rritur, dhe metodat e pagesës mobile janë bërë të njohura. Këto ndryshime do të sjellin diferenca të mëdha fitimi në tregun e e-commerce.

"E-commerce e mirë, Logjistika e Parë", zhvillimi i shpejtë i industrisë së shpërndarjes së shpejtë në vitet e fundit, gjithashtu është për shkak të zhvillimit të e-fillimit. Ai që së pari mund të arrijë problemin logjistik - të ndërtojë një depo të huaj, mund të pushtojë një shkallë të gjerë të tregut të Azisë Juglindore.

Pra, këtu është një pjesë e lajmeve të mira për të gjithë ju. Magazina jonë e re e cila vendosur në Tajlandë është ndërtuar, inventarët e mjaftueshëm janë gati për tregtarët në internet. Po, njerëzit nga Azia Juglindore jo vetëm që mund të vendosin porosi në depon e Kinës, por edhe në Tajlandë. Sigurisht, politika e inventarit privat gjithashtu punon në Tajlandë. Mund të ndihmojë në shkurtimin e kohës së përpunimit për klientët e Azisë dhe gjithashtu të zgjerojë fushën e biznesit për ju. Me depot në dorë, sendet mund të jenë në dorëzim të shpejtë dhe të sigurt.

Puna jonë ndihmon klientët tanë të kursejnë shumë kohë dhe energji të çmuar dhe t'i bëjnë të gjitha marrëveshjet shumë më të lehta. Ne do të ndjekim urdhrat, do të inspektojmë mallrat dhe do të rregullojmë të gjithë dokumentet e transportit dhe të gjitha punët e tjera për klientët tanë. Tani që importimi nga Kina bëhet i lehtë dhe i sigurt, le ta fillojmë nga depoja e Tajlandës. Ju shisni, ne burojmë dhe dërgojmë për ju!

Komente Facebook