fbpx
Thailand Another Një Magazinë tjetër e Re
10 / 28 / 2019
POD — Shtoni Logon tuaj në Produkte dhe Paketim
11 / 06 / 2019

Si të kërkoni ose buroni një produkt me imazh në CJ?

kërkoni ose buroni një produkt sipas figurës

A jeni i shqetësuar me atë se si të përshkruani artikujt që ju pëlqen saktësisht ose dëshironi të gjeni?

A ndjeheni të irrituar kur nuk mund të kërkoni asgjë duke hyrë në fjalë kyçe mjaft të zakonshme për produktet tuaja, madje edhe për produkte të ngjashme?

A e keni imagjinuar ndonjëherë se mund të kërkoni gjithçka që dëshironi thjesht duke përdorur imazhin e tij?

A nuk do të ishte shumë e përshtatshme për ju nëse thjesht mund të kapni një foto të ndonjë prej atyre produkteve dhe ta merrni atë në faqen tonë të internetit të CJ dhe të përdorni foton për kërkimin tuaj? Ju nuk keni pse të shkruani asgjë. Thjesht bëni një fotografi, atëherë mund të merrni atë që dëshironi dhe ato të ngjashme.

Break News

Lajmi i mirë është se të gjitha shqetësimet e mësipërme janë zgjidhur.

La Uebfaqja e CJ ka shtuar një veçori të re të kërkimit të fotografive, e cila lejon klientët tanë të kërkojnë ose burojnë artikuj duke përdorur imazhe sesa fjalë kyçe. Në të kaluarën, klientët tanë duhet të shkruajnë fjalë kyçe të produkteve të tyre. Soshtë kaq zhgënjyese kur klientët tanë nuk marrin asgjë ose rezultate të pasakta kur duan të kërkojnë ose burojnë disa produkte që planifikojnë të shesin. Tani, pa marrë parasysh produktet që i gjeni në uebfaqe të tjera ose takoni disa sende me fat në jetën tuaj, thjesht fotografojeni atë, fotografojeni dhe kërkoni në faqen e internetit të CJ. Sistemi ynë do të njohë se çfarë është dhe do të japë produkte të lidhura, që zgjasin vetëm disa sekonda.

Si ta përdorni kërkimin e figurave?

1. Shkoni në faqen e internetit të CJDropshipping, gjeni ikonën e vogël të kamerës, përmes së cilës mund të ngarkoni imazhin tuaj të produktit.

2. Vendosni imazhin tuaj të produktit dhe do të merrni atë që dëshironi të gjeni nëse CJ tashmë e ka pasur këtë produkt. Nëse ky produkt nuk ekziston, produkte të ngjashëm do të vijnë në vëmendjen tuaj për referencë.

Si të buroni një produkt me një foto?

Kur nuk mund ta gjeni produktin që dëshironi të shisni, ju lutemi burim atë në CJ. Pasi të hyni në faqen ndihmuese, ngarkoni imazhin tuaj të produktit dhe do t'ju tregojë të njëjtat produkte ose të ngjashëm. Mund të klikoni në View More për të kontrolluar nëse ekziston një produkt i pranueshëm.

Me këtë karakteristikë ndihmuese të fotografisë, klientët tanë mund të fitojnë lehtësi të shkëlqyeshme sepse nuk keni nevojë të shkruani përshkrime të panjohura të produktit. Ju thjesht vendosni foton dhe mund ta kërkoni atë që do të thotë se mund të injoroni pengesat gjuhësore. Nëse gjeni një produkt, përshkrimi i të cilit është në gjuhën Thai ose gjuhë të tjera, thjesht merrni atë në faqen e internetit të CJ për ta gjetur atë pa kaluar kohë duke përdorur mjete përkthimi. Quiteshtë mjaft e dobishme.

Tani, sillni foton tuaj, ejani në CJ për një kërkim!

Komente Facebook