fbpx
POD — Shtoni Logon tuaj në Produkte dhe Paketim
11 / 06 / 2019
Si të përdorim sistemin e furnizuesit CJ?
11 / 20 / 2019

Marrëveshje e Shkarkueshme për Dropshipping për eBay, Shopify, Amazon, Lazada, Dropshippers Shopee

Duhet pranuar që dropshipping është një nga mënyrat më fitimprurëse dhe më të lehta për t'u futur në biznes. Nga statistikat e treguara në Google Trends, dropshipping po vazhdon të mbetet e fortë ndërsa pati një rënie të madhe vitin e kaluar, i cili gjithashtu mbështetet në standardet e secilës platformë të blerjeve online në një farë mase, përveç vetë-rregullimit të transportuesve me pika.

Për ta bërë çdo biznes të larguar nga biznesi legal dhe transparent, shumë platforma e-tregtie elektronike si eBay, Amazon, Shopify, Lazada, Shopee, dhe të tjerë kërkojnë transportues me pika që të ngarkojnë Marrëveshjen e Dropshipping ose Marrëveshjen e Përmbushjes për të filluar biznesin e tyre. Për më tepër, disa platforma të pagesave në internet ose institucione financiare si Paypal dhe Stripe gjithashtu kërkojnë një marrëveshje për hapjen e një llogarie marrësi.

Duke pasur parasysh që, si një platformë që rritet me shpejtësi të shpejtë, CJ është e gatshme të bëjë përpjekje për ndërtimin e një tregu të shëndoshë dhe të përsosur të dropshipping. Tani e tutje, CJ do të sigurojë marrëveshjen e transportit për të shkarkuar për të gjithë përdoruesit e regjistruar dhe të vlefshëm që shesin produkte ose vendosin porosi nga CJ.

Në marrëveshje, përdoruesit do t'i kërkohet të plotësojë emrin tuaj, emrin e dyqanit, adresën dhe fushat e tjera të zbatueshme pasi imazhi tregon për tu siguruar që është vetë. Duhet gjithashtu të theksohet se data efektive është dita kur krijuat llogarinë tuaj CJ.

Ajo që është më e rëndësishmja është që Marrëveshja do të hyjë në fuqi pasi të vendoset vula zyrtare e CJ. Ju duhet të kontaktoni agjentin tuaj për dokument me vulën për vërtetimin e tij. Anydo marrëveshje do të jetë e pavlefshme pa vulën ose do të hartohet nga një partner jo-CJ.

Përveç këtij lloji të marrëveshjes, CJ gjithashtu siguron një lloj kontrate tjetër që ju lejon të bashkëpunoni si agjent shitjeje për të shmangur koston e TVSH-së në Evropë. Kjo kontratë ju lejon të punoni si ndërmjetës midis klientëve fundorë dhe furnitorëve, në shumicën e rasteve përkatësisht CJ. Ju ende mund të krijoni faqen tuaj të internetit ose faqen tuaj të internetit dhe të reklamoni për të dhe pastaj të vendosni urdhra te CJ ashtu siç bëni zakonisht. Dhe CJ gjithashtu do të përmbushë urdhërat për ju pasi të keni marrë pagesa. Avantazhi më i madh i kësaj është se nuk keni pse të paguani TVSH-në.

CJ, në të ardhmen e afërt, do të iniciojë një program që ju përcakton si reklamues ose bashkëpunëtor i marketingut për CJ. Ju duhet vetëm të bëni reklama ose të importoni trafik për CJ përmes faqeve të reklamimit dhe reklamave. Kur klientët e mundshëm që vijnë nga faqet tuaja të reklamave dhe reklamat bëjnë blerje të vërtetë, mund të merrni marzhin tuaj nga sasia e porosive të vendosura. Dallimi midis çmimit të CJ dhe çmimit tuaj është fitimi juaj. Ju jeni i lirë të shtoni marzhin tuaj dhe të vendosni çmimin përfundimtar. Mund të kursejë shumë gjëra nga hapat e tua të tanishme dropshipping. Nëse keni një uebfaqe ose një llogari sociale që tashmë mban shumë trafik, është një përfitim i madh për ju. Klientët përfundimtarë do të bëjnë pagesa direkt te CJ dhe CJ do të transferojë marzhin tuaj pasi të keni përfunduar marrëveshjet. Marrësi i pagesës nga klienti përfundimtar i këtij modeli është CJ ndërsa marrësi i pagesës së dropshipping normal është ju, shitësi në internet. Ky është ndryshimi më i madh.

Për përmirësimin më të mirë të mjedisit pikues, ne do të donim të bënim me të gjitha forcat tona. Shpresojmë gjithashtu që shumë transportues të rënies të punojnë me ne së bashku.
Kliko këtu për ta shkarkuar:


Komente Facebook