fbpx
Marrëveshje e Shkarkueshme për Dropshipping për eBay, Shopify, Amazon, Lazada, Dropshippers Shopee
11 / 13 / 2019
Si funksionon paraja e dorëzimit (COD) në Tajlandë?
11 / 21 / 2019

Si të përdorim sistemin e furnizuesit CJ?

Një pjesë e lajmeve të mira për ju! Ne kemi nisur një sistem të ri furnizues në CJ APP i cili ngarkon vetëm tarifat e transportit dhe komisionin. Kur keni produkte me një kanal furnizimi të qëndrueshëm dhe dëshironi të keni bashkëpunim afatgjatë me ne, ju mund t'i dërgoni ato në depo CJ. CJ do t'ju ndihmojë të shisni inventarin me qindra mijëra shitës me pakicë në botë. CJ mund t'ju ndihmojë të shesni produktet në të gjithë botën.

Si funksionojnë këto hapa në CJDropshipping?

Kapitulli 1 - Hyni në sistemin e platformës së furnizuesit

1.1 Vendosni adresa e faqes se internetit.

Klikoni në butonin e regjistrimit pas hapjes së faqes në internet.

Faqja e regjistrimit do të shfaqet, ju lutemi plotësoni emrin e përdoruesit, vendin, emailin dhe fjalëkalimin. Kontrolloni Marrëveshjen për Marrëveshjen e Furnizuesit dhe klikoni "tjetër"(Fushat e kërkuara me *).

Informacion shtesë 1.2

Pasi të keni hyrë në faqen e informacionit, zgjidhni ndërmarrje ose një individ.

Plotësoni emrin e kompanisë, personin juridik dhe numrin e telefonit të personit juridik.

Pastaj ngarkoni foton e ID-së së personit juridik dhe licencën e biznesit. Klikoni në "paraqes"Button.

1.3 Rishikimi

Pasi të klikoni në "paraqesin auditim”, Sistemi do të tregojë që auditimi është dorëzuar me sukses. Rezultati i auditimit do të dërgohet në kutinë postare të mbushur nga përdoruesi. Ju lutemi kontrolloni emailin me kohë.

Kapitulli 2 - Produkti

1.1 Shtoni produktin

Së pari, ju lutemi zgjidhni një katalog për produktin.

1.2 Shtoni detaje të produktit.

Ju mund ta plotësoni këtë informacion bazuar në detajet e produktit tuaj.

1.3 Shtoni fotografi. URL dhe imazhi lokal janë në dispozicion.

Redaktimi i serisë 1.4

Në këndin e sipërm të djathtë, zgjidhni informacion të ndryshueshëm të produktit, si ngjyra, madhësia, etj.

Klikoni në "+"Butonin në këndin e poshtëm të majtë për të shtuar variante (shtoni një atribut të ndryshueshëm në redaktorin e grupit para këtij hapi).

Kliko "grupi i vëllimit"Grumbull për të vendosur atribute të produktit, të tilla si pesha, çmimi, gjatësia, gjerësia, etj. Ju mund të zgjidhni një ose më shumë variante në këtë hap.

1.5 Emri kinez: Të paktën tre fjalë kyçe duhet të plotësohen.

Pasi të paraqiten informacionet e mësipërme, produkti do të bëhet gjendja e aprovimit në pritje, dhe do të vihet vetëm në rafte pas miratimit të miratimit.

Kliko "paraqesë": Produkti është në shqyrtim. Ju mund të na lini një mesazh nëse keni ndonjë kërkesë të veçantë.

Lista e produkteve 2.1

Pasi të paraqitet produkti, statusi është "shqyrtimin”, Ju mund të shikoni statusin e produkteve të paraqitura këtu.

Kapitulli 3 - Logjistikë

Pagesa e Transportit 1.1

Moduli i menaxhimit të pagesave të transportit mund të kontrollojë statusin e pagesës, e cila është e ndarë në tre shtete: "Për t'u paguar","shqyrtimin"Dhe"Miratuar".

Për t'u paguar: Pas marrjes së paketës, stafi i CJ do të llogarisë ngarkesën përfundimtare dhe do ta japë faturën.

Rishikimi: Paguar rishikimi i urdhrit.

Miratuar: Urdhri i aprovuar do të dërgohet në depo në Tajlandë sa më shpejt të jetë e mundur.

Kërkesa e Transportit 2.1

Zgjidhni depo përkatëse dhe Klikoni në "filloni kërkesën për paketë"Button.

Për të plotësuar informacionin e paketës, klikoni "Shfletoni mallrat"Për të zgjedhur produktet e ngarkuara në listë më parë.

Pas përfundimit të përzgjedhjes, plotësoni origjinën e paketës dhe zgjidhni nëse CJ është e nevojshme për të përmbushur dërgesën për përdoruesin. Nëse po, paketa duhet të dërgohet së pari në depo CJ YIWU. (adresa: F2, BUILDING 8, NO.89, SIYUAN ROAD, NIANSANLI STREET, YIWU, JINHUA, ZHEJIANG PROVINCE 322000 KINA) .PS: Nëse paketimi është i dëmtuar, do të tarifohet një tarifë shtesë e paketimit.

Nëse jo, përdoruesi do t'ia dorëzojë paketën në depo CJ Thailand vetë, dhe depoja do të përgatitet për ta marrë atë.

Kur zgjedhja të jetë e plotë, klikoni në "paraqesë"Button.

Pas paraqitjes, klikoni në "menaxhimin e kërkesës së transportit", furnizuesi mund të kërkojë numrin e paketës (të gjeneruar nga sistemi), të klikoni në "shkarkimin e serisë", të shtypni skedarin PDF të këtij numri grumbull dhe ta ngjisni atë në secilin produkt. Nëse nuk ka etiketim, CJ do të etiketojë mallrat dhe do të ngarkojë një tarifë të shërbimit të etiketimit.

Kliko "Vendosni numrin e gjurmimit"(PS: klikoni vetëm"shkarkim grupi" dhe "Vendosni numrin e gjurmimit"Butoni do të shfaqet) për të plotësuar emrin e kompanisë logjistike, numrin e gjurmimit dhe kohën e dorëzimit.

Transporti 3.1

Në këtë modul, ju mund të kontrolloni informacionin logjistik të paketës, "për t’u pranuar"Dhe"marrë".

Për tu pranuar: mallrat janë ende në tranzit.

Marrë: depoja ka marrë mallrat.

Kapitulli 4 - Inventari

Regjistri 1.1

Klikoni për të kërkuar të dhënat e inventarit të artikullit.

Lista e inventarit 2.1

Ju mund të kërkoni në inventarin e mallrave nga SKU. Klikoni "+”Për të parë detajet e SKU për fëmijë.

Kapitulli 5 - Financiar

Portofolin 1.1

Financimi është i ndarë në katër seksione: gjendja aktuale e portofolit, shuma e tërhequr, shuma e tërhequr dhe shuma e ngrirë.

Bilanci aktual i portofolit: shuma totale e tërhequr-e ngrirë e ngrirë

Shuma e tërheqjes: shumën e parave të tërheqjes

Shuma e tërheqjes: shuma totale e tërhequr

Sasi e ngrirë: Ai përfshin shumën e ngrirë të porosisë dhe shumën e ngrirë të llogarisë.

Kliko "tërheqja " për të tërhequr shumën në llogari dhe klikoni "rekord tërheqjeje ” për të parë rekordin e tërheqjes.

Të ardhura 2.1

Në menaxhimin e të ardhurave, furnitori mund të shikojë shumën totale, shumën e komisionit, shumën totale totale të të ardhurave, statistikat e shitjeve dhe detajet e shitjeve.

Kontrolli 3.1

Furnizuesi mund të zgjedhë datën në faturën e eksportit, ose të shkruani numrin serik të pagesave për të kërkuar faturën.

Kapitulli 6 - Shërbimi i Klientit

1.1 Klikoni për të biseduar me stafin e shërbimit të klientit në internet dhe mund të vendosni përgjigje të shpejta për një bisedë efikase.

Kapitulli 7 - Zgjidhni modelin


1.1 Furnizuesit mund të vendosin logon dhe flamurin e tyre këtu.

Së pari, zgjidhni një PC ose një model celular. Pastaj zgjidhni dyqanin e lidhur me CJ. Vendosni flamurin e dyqanit dhe flamurin e dyqanit për të vendosur dyqanin tuaj të personalizuar.

Kjo ka të bëjë me çështjet e zakonshme të Sistemit të Furnizuesit CJ. Nëse keni ndonjë pyetje tjetër kur përdorni sistemin, mos hezitoni të na kontaktoni. Ne shpresojmë që të bashkëpunojmë me ju dhe të ndihmojmë biznesin tuaj jashtë shtetit më të prosperuar. Ne do të vazhdojmë të azhurnojmë sistemin tonë për të përmbushur nevojat tuaja në të ardhmen.

Komente Facebook