fbpx
Vendet kryesore të 10 përdorin shërbimin e parave të gatshme në dorëzim (COD)
11 / 23 / 2019
Tipari i listës pjesa më e madhe është në dispozicion tani!
11 / 26 / 2019

Nuk ka nevojë të rishikoni renditjen e produkteve në dyqanin tuaj - Vetëm përdorni tiparin automatik të lidhjes CJ

Lidhja e produktit lejon që të dhënat të rrjedhin nga 'Produktet' në CJ në dyqanin tuaj në mënyrë që produktet tuaja të publikohen me përshkrimin dhe informacionin tjetër thelbësor. Më e rëndësishmja është që nuk keni nevojë të rishikoni listën e produkteve në dyqanin tuaj. Një Produkt në dyqanin tuaj mund të lidhet me CJ në mënyra të shumta.

Si t'i lidh produktet me CJ?

Ekzistojnë 2 mënyra për LIDHJEN E produkteve me CJ:

  1. Lidhje automatike
  2. Lidhja ndihmuese

Lidhje automatike (e rekomanduar)

Hapi 1: Lidhje-Shtoni lidhje automatike-Zgjidh dyqan e kishe autorizuar

Hapi 2.1: Sync - Zgjidhni produktin ju doni të lidheni - Ndeshje - Konfirmoj - Pin - Lidh

PS: Nëse emri i produktit të dyqanit tuaj përputhet me produktet CJ, Klikoni "Ndeshja" është mënyra më e shpejtë për të marrë të gjitha informacionet e produktit nga CJ. Por ndonjëherë nuk do të funksionojë mirë. Prandaj këtu ju rekomandojmë të përdorni 'imazhin e kërkimit' për t'u lidhur. Më poshtë janë hapat e Lidhjes automatike. Këtu shkojmë.

Hapi 2.2: Kliko Kërko IMG - Pin- Zgjedhni produktin që dëshironi në CJ dhe Lidh

Shënim: Mos harroni PIN produktin tuaj Nëse e harroni këtë, sistemi do të japë një sugjerim për ju dhe atëherë mund të vazhdoni në hapin tjetër.

Hapi 3: Zgjidhni produktet e CJ dhe dyqanin tuaj, mbase me të njëjtin çmim ose çmimi është më i ulët se dyqani juaj. Lidh duke i klikuar ato një nga një. Atëherë ju lutemi zgjidhni Metoda e transportit pastaj Konfirmoj.

PS: Metoda e transportit këtu nuk do të thotë që ju mund të përdorni vetëm metodën e transportit që keni zgjedhur këtu. Pas lidhjes mund të modifikoni metodën e transportit në dyqanin tuaj.

Hapi 4: Pas lidhjes, mund të shkoni te Lidhje për tu siguruar që produkti është i lidhur saktësisht.

Nëse dëshironi, mund të përdorni një lidhje ndihmuese lidhni suksesin e burimit të produktit në CJ.

Lidhja ndihmuese

Pasi të klikoni në 'Shto Lidhjen Sourcing', mund të shihni se pjesa e majtë është produktet nga ndihmuese ndërsa pjesa e djathtë janë produktet nga dyqani juaj. Hapat janë pothuajse të njëjtë me lidhjen automatike.

Hapi 1: Zgjidhni dyqan -Sync

Hapi 2: Kërkoni në produkt me emrin e produktit si në dyqanin tuaj ashtu edhe me ndihmën CJ. Zgjidhni produktin CJ dhe të njëjtin produkt në dyqanin tuaj që dëshironi të lidheni. Pin-Lidh

Hapi 3: Zgjidhni variantet në dispozicion në produktet ndihmuese, mund ta lidhni produktin me disa variante me produktin e dyqanit tuaj. Zgjidh Metoda e transportit dhe Konfirmoj.

Hapi 4: Kontrolloni dhe sigurohuni që lidhja juaj të ketë sukses.

E mësipërm ka të bëjë me mënyrën e lidhjes së produktit të dyqanit tuaj me CJ. Shpresoj se lidhja midis produktit tuaj të dyqanit dhe CJ-së do t'ju sjellë më shumë lehtësi për ju dhe do të ndihmojë në zhvillimin e karrierës suaj të përparimit. CJ gjithmonë do t'ju ofrojë produkte të mira dhe shërbime perfekte për ju.

Komente Facebook
Julie Zhu
Julie Zhu
Ju shisni-ne burim dhe anije për ju!