fbpx
Nuk ka nevojë të rishikoni renditjen e produkteve në dyqanin tuaj - Vetëm përdorni tiparin automatik të lidhjes CJ
11 / 26 / 2019
CJPacket - Zgjidhje e mirë për biznesin tuaj që lëshon biznesin gjatë sezonit të pikut
12 / 09 / 2019

Tipari i listës pjesa më e madhe është në dispozicion tani!

Për të ofruar shërbim të përsosur është gjithmonë ndjekja jonë, por edhe qëllimi i të gjitha kompanive të tregtisë elektronike. Një nga standardet e shërbimit të mirë është të bëjmë lehtësi për përdoruesit tanë. Për të gjithë transportuesit e pikave, do të përfshijë lehtësinë e lidhjes, renditjen, vendosjen e porosive, transportin dhe shërbimin pas shitjes, etj.

Për një kohë të gjatë, mësuam se përdoruesit tanë të shumtë po gjejnë një mënyrë për të renditur një pjesë të madhe të sendeve në dyqanin e tyre. Ekipi ynë gjithashtu mendon se duhet të konsiderohet dhe janë të gatshëm t'i përgjigjen kërkesës. Prandaj, tani ne mund të deklarojmë se tipari i listës pjesa më e madhe është në dispozicion tani.

Këtu do të sqarojmë hapat e renditjes me shumicë:

Hapi 1: Zgjidhni produktin që dëshironi të shisni nga rezultatet ose kategoritë e kërkimit dhe klikoni 'Shtoni në radhë', atëherë ajo do të tregohet nën butonin' Queue '.

Hapi 2: Klikoni 'Radhë'për të kontrolluar dhe zgjidhni produktet që do të rendisni.

Hapi 3: Klikoni 'Lista e pjesëve më të mëdha'për të vendosur rregullat e çmimeve për produktet tuaja. Ju mund të vendosni çmimin fiks për të gjitha produktet e zgjedhura, ose të vendosni metodën e shumëzuesit ose të shënjimit, pastaj klikoni 'Konfirmoj'për të parë çmimin tuaj.

Hapi 4: Klikoni 'Fillimi i listimit'për të zgjedhur tuajin dyqan, kategori dhe metoda e transportit për këto sende. Pas 'konfirmoni', do të shihni statusi i listës e këtyre artikujve nën kartën 'On Listing'.

Hapi 5: Pas përfundimit të listës, të gjitha artikujt do të shfaqen nën 'listuara'tab. Këtu mund të shihni emrin e produktit, SKU, çmimin dhe metodën tuaj të transportit që keni zgjedhur.

Ne duhet të sqarojmë se tipari i listës pjesa më e madhe është vetëm në dispozicion për dyqan Shopify tani për tani. Para renditjes, duhet të konfirmoni që të gjitha detyrat nën 'On Listing' kanë përfunduar.

Ne sinqerisht shpresojmë se tipari i ri do ta bëjë biznesin tuaj më të lehtë.

Komente Facebook