fbpx
Zgjidhja e numrit të kërkuar të taksave për parcelat në Brazil
12 / 24 / 2019
Si të rritet biznesi juaj me CJ COD?
01 / 02 / 2020

Si të zvogëloni efektet e Vitit të Ri Kinez në biznesin tuaj Dropshipping?

Viti i Ri Kinez, i quajtur edhe si Festa e Pranverës, është një festë e rëndësishme që Kinezët të kalojnë kohën me familjet dhe miqtë e tyre, ashtu si Dita e Krishtëlindjes. Do të thotë gjithashtu se gati të gjithë punëtorët do të kthehen në shtëpi për të festuar këtë festë të veçantë.

Chinses Viti i Ri 2020 do të zhvillohet të Shtunën, 25 Janar të vitit 2020. Nga 22 deri në 29 Jan, depot tona do të marrin pushime 8-ditore, kështu që të gjitha dërgesat në Kinë do të ndalen gjatë asaj periudhe. Nëse buroni nga Kina, është e sigurt që asnjë përmbushje dhe asnjë prodhim nuk do të bëjë.

Cilat efekte do të sjellin Viti i Ri Kinez?

Së pari, nga 1 janari, shumë furnitorë do të ndalojnë prodhimin dhe pranimin e porosive në javët që çojnë deri në festë. Prandaj, porositë para datës mund të vonohen, veçanërisht urdhërat gjatë javës së Vitit të Ri Kinez.

Së dyti, edhe nëse furnizuesit kanë prodhuar paraprakisht për rendin e mëposhtëm, nuk do të ketë më metoda të disponueshme transporti gjatë asaj feste. Kështu përveç që nuk përmbushen urdhërat, ata nuk mund të preken gjithashtu.

Së treti, kompanitë e mallrave do të bëjnë pushime. Kështu që parcelat do të kenë vonesë në përcjelljen ose marrjen e një rimbursimi ose rishikimi.

Më në fund, agjenti ynë dhe shërbimi i klientit mund të mos japin përgjigje me kohë për pyetjet tuaja, duke përfshirë çështjet e produktit, aplikacionit, porositjes.

Whatfarë do të merresh me këto çështje?

Përballë këtyre vështirësive, zgjidhja e mundshme për të mund të jetë mbyllja e dyqaneve tuaja për këtë javë. Ose mund të lëshoni një njoftim për klientët tuaj se nuk mund të merrni urdhra përkohësisht. Edhe ju duhet të bëni pauzë në Facebook ose Google reklama juaj. Por nuk ka nevojë të bëhet kjo pasi që jo vetëm që ndikon në biznesin tuaj, madje i tremb klientët tuaj.

Farë mund të sigurojë CJ gjatë periudhës?

Për CJDropshipping, një nga avantazhet tona konkurruese është që kemi depo jashtë vendit. Imagjinoni kur homologët tuaj duhet të ndërpresin biznesin e tyre për shkak të mungesës së aksioneve gjatë Vitit të Ri Kinez, keni paracaktoi produktet tuaja fituese në depon tonë. Whatfarë lehtësie e madhe do t'ju sjellë!

Ajo që duhet të theksohet gjithashtu është stafi ynë në depo të SH.B.A. dhe Thai, do të jetë akoma në detyrën e tyre. Kjo do të thotë nëse produkti tashmë është ulur i qetë në depon e SHBA; minutën që ju vendosni një urdhër, ne mund ta përpunojmë atë në të njëjtën ditë ose ditën tjetër. Dhe kjo u dërgohet klientëve tuaj përmes postës së klasës së parë ose postës me përparësi në 2-5 ditë.

Pra, si të aksioneve të produkteve tuaja në depo tonë jashtë shtetit?

Aktualisht, ju keni një mënyrë të mundshme për të përdorur depon tonë të huaj.

Ju mund të paguani për produktet që dëshironi paraprakisht në magazinë dhe ne do të blejmë dhe dërgojmë për ju në depon tonë në SHBA. Ju do të duhet të na paguani koston e transportit, kur të keni një urdhër për të përpunuar.

Lajmi i mirë është Moq për një produkt bie poshtë në copë 250 nga 500 copë, or la shuma totale$ 1500 nga 3000 dollarë duke filluar nga tani në Vitin e Ri Kinez.

Farë është më e rëndësishmja është që ju nuk duhet të paguani tarifa për ngarkim, tarifa të depove, tarifa për ruajtje. Ne do t’i dërgojmë produktet tuaja me mënyrën më të shpejtë në depon tonë jashtë vendit.

*Shënim: kjo vlerë e inventarit është e negociueshme në rrethana të ndryshme, ju lutemi bisedoni direkt me agjentin tuaj të CJ.

Përparësitë e përdorimit të inventarit privat në depon e SH.B.A. gjithashtu përfshin:

Inventar i mjaftueshëm për artikujt tuaj të shitjes së nxehtë edhe nëse prodhuesi është me pushime;
Paketat që do të dorëzohen me kohë nga USPS gjatë CNY;
Shmangni paketat e ngulitura në zakonin kinez gjatë CNY;
Sigurimi / mbrojtja e transportit nga Kina në SH.B.A. dhe gjithashtu për aksionet e mbajtura në depo!

Në emër të CJ dropshipping, ne dëshirojmë të shprehim mirënjohjen për mbështetjen dhe mirëkuptimin tuaj të zgjatur. Shpresoj se biznesi juaj Dropshipping shkon mirë gjatë Vitit të Ri Kinez. Urimet më të mira për ju dhe familjen tuaj!

Komente Facebook