fbpx
Si të përdorni CJ APP në Shopify për të bërë më të lehtë Dropshipping
01 / 09 / 2020
Karakteristikat e nyjeve të mira dhe të këqija për Dropshipping
01 / 21 / 2020

Sa foto dhe video të përsosura i çojnë shitjet në dyqanin tuaj?

Si një shitës në internet, a përdorni ende fotografitë e produkteve në dispozicion?

Le të imazhojmë kur të keni nevojë për të marrë një kafe, do të dëshironit të blini një të tillë?

Apo kjo me një fotografi në dorë?

Natyrisht, fotografi të hollë do t'i bëjë produktet tuaja më tërheqëse, dhe klientët janë të gatshëm të kalojnë më shumë kohë në faqen tuaj të produktit, gjë që mund të rrisë shumë shkallën e blerjes së produkteve tuaja.

Mund të tregojë qartë se sa të rëndësishme janë fotografitë e produkteve në epokën e biznesit në internet! Fotografi të mira të produkteve madje mund të dyfishojnë shitjet tuaja.

Atëherë pse do t’i lejonit fotografitë e produktit tuaj të tërheqin produktet tuaja poshtë?

Klikoni # CJphotographer # për të specifikuar kërkesat tuaja, dhe ne do të fotografojmë me veçoritë e produkteve, dhe gjithashtu mund të rregullojmë një grup fotografish sipas kërkesave tuaja. Ne nuk do të kursejmë asnjë përpjekje për të shfaqur tiparet e produktit tuaj dhe ta bëjmë atë mbresëlënëse dhe informuese për të promovuar produktet tuaja.

A video të produktit është me rëndësi të barabartë me fotografitë, sepse do të ndikojë drejtpërdrejt në shitjen e një produkti.

Fotografitë e produktit kanë rëndësi për të treguar një produkt, por gjithashtu do të bien në thjeshtësi. Në atë kohë, një video produktesh do të ndihmojë në sjelljen e informacionit të plotë tek klientët përfshirë përdorimin e skenës, pamjes, detajeve dhe zërit, të cilat do të prodhojnë besueshmëri dhe inovacion.

Për shembull, catwalk i modelit do të tregojë karakteristikat e produktit dhe efektet e veshjes së veshjeve ose këpucëve. Kombinuar me ritmin e muzikës së modës, ajo mund të lërë një përshtypje të thellë te klientët. Një shembull tjetër janë produktet digjitale të lodrave. Blerësit padyshim që do të kenë një kuptim të shpejtë të veçorive të produktit përmes videove kur të kuptojnë përdorimin dhe funksionin e një produkti.

Nëse themi se fotot e produktit do të shpejtojnë konvertimin, atëherë videoja dinamike do të paraqesë se çfarë është produkti dhe do të përmirësojë në mënyrë efektive ndërgjegjësimin për të në një kohë shumë të shkurtër. Kështu që mund të stimulojë shumë klientët për të marrë vendime dhe për të rritur shitjet.

Komente Facebook