fbpx
Si të rritet biznesi juaj me CJ COD?
01 / 02 / 2020
Sa foto dhe video të përsosura i çojnë shitjet në dyqanin tuaj?
01 / 09 / 2020

Si të përdorni CJ APP në Shopify për të bërë më të lehtë Dropshipping

Dhurata juaj e vitit 2020 nga CJ është dorëzuar. Eja dhe shiko!

Në të kaluarën, CJ po përpiqej të zgjidhte një aplikacion në Shopify për t'i bërë gjërat më të lehta. Kohët e fundit ajo ka kaluar me sukses rishikimin më në fund. Do të thotë që nuk keni nevojë të përdorni procedurat relativisht komplekse të autorizimit. Shkoni dhe shikoni si funksionon:

Hapi 1: Gjeni Aplikacioni CJDropshipping këtu ose kërkoni CJ App në Dyqanin e App Store.

Hapi 2: Klikoni 'Shto aplikacionin'dhe log në llogarinë tuaj Shopify, atëherë ajo do të drejtohet në faqen e konfirmimit. Klikoni 'Instaloni aplikacionin'.

Hapi 3: Pas kësaj, ajo do të krijojë një llogari CJ për ju automatikisht me emailin tuaj të regjistruar Shopify si emrin tuaj të përdoruesit. Në faqen kryesore të ridrejtuar të CJ App, duhet vendosni fjalëkalimin tuaj të llogarisë CJ kur vizitoni për herë të parë në faqen e internetit të CJ ose inicializoni fjalëkalimin tuaj ekzistues të llogarisë CJ nëse e harroni atë.

Për sa i përket kësaj, procesi juaj i instalimit ka përfunduar. Ju mund të shijoni shërbimet që ofron CJ si përdorues të tjerë që krijuan për herë të parë llogari CJ. Farë është e përshtatshme është që ju nuk keni nevojë të krijoni një llogari CJ dhe më pas ta autorizoni atë te CJ. Kjo aplikacion do t'ju ndihmojë të përfundoni autorizimin dhe krijimin e llogarisë me vetëm dy klikime. Ju gjithashtu mund të shmangni vështirësitë si mos marrja e kodit të verifikimit kur regjistroheni CJ ose dështimi i autorizimit.

Nëse keni një llogari CJ para se të na autorizoni, mund të shtoni gjithashtu aplikacionin në Shopify tuaj. Kur të keni hyrë në këto dy llogari, instalimi do të prodhojë një lidhje automatike midis tyre.

Me këtë aplikacion, ju mund të përjetoni shërbimet e CJ si përdorues të tjerë, si postimi i kërkesës për burim, renditja e produkteve, shtimi i lidhjes së produktit ose automatikisht përpunimi i urdhrave. Përveç kësaj, CJ gjithashtu ka shumë shërbime shtesë për ju që të eksploroni.

CJ është gjithmonë duke punuar në ofrimin e shërbimeve me një ndalesë dhe shërbime perfekte për ju. Nëse keni përdorur shërbimin tonë dhe mendoni se aplikacioni ynë është i mirë, ne do të donim që ta kishim tuajin rishikuar në këtë aplikacion!

Komente Facebook