fbpx
CJ duhet të shtyjë urdhrat për përmbushjen e më shumë gjatë për shkak të koronavirusit
02 / 08 / 2020
Si të përdorim depot e CJ në SHBA për të rritur Dropshipping
02 / 18 / 2020

CJ zhvilloi një veçori që lejon klientët CJ thjesht për të krijuar urdhra brenda platformës CJ.

Pse CJ zhvilloi një tipar të tillë?

1. Disa dropshippers vijnë në CJ duke pyetur nëse ata mund të punojnë me CJ. Ata duan të përdorin sistemin dhe shërbimin e CJ, por ata nuk kanë dyqanet e tyre në internet, kështu që ata nuk mund të autorizojnë dyqanet te CJ, që është parakusht për të renditur produktet dhe automatikisht i kanë përmbushur porositë. Shërbimi ynë i klientëve zakonisht u thotë këtyre klientëve se ata mund të importojnë porosi duke ngarkuar një skedar CSV ose Excel. Disa klientë e bëjnë atë ndërsa disa të tjerë jo.

2. Krijimi i veçorisë së rendit do të jetë gjithashtu i dobishëm kur të jeni në pamundësi për të importuar porositë e dyqanit tuaj nga platformat si Woocommerce, eBay, Amazon, etj. Sa i përket platformave të integruara, Shopify është ai më i popullarizuari dhe më i qëndrueshëmi. Mosarritja e tërheqjes së porosive tuaja në sistemin CJ gjithmonë i lejon njerëzit poshtë, edhe pse mund të vendosni porosi përmes skedarit CSV ose Excel.

3. Shumë klientë zhvendosni urdhërat dropshipping në urdhërat me shumicë në Listën e Blerjeve. Disa klientë ndjehen hutuar në lidhje me mënyrën e vendosjes së urdhrave dropshipping dhe urdhrave me shumicë në mënyrë që ata të marrin urdhrat dropshipping në Blerjet Lista dhe të paguajnë atje. Disa nuk e dinë se mund të ngarkojnë skedarin për porositë të cilat nuk importohen disi. Dhe disa të tjerë ndjeheni problematike për të vendosur porosi nga skedari CSV ose Excel. Prandaj, ata preferojnë të vendosin urdhra me shumicë në Listën e Blerjeve. Sidoqoftë, nëse një klient vendos gabimin për urdhrin me shumicë, procedura e përpunimit është krejtësisht e ndryshme, duke shkaktuar shumë probleme pas shitjes si përpunimi i vonuar, paketimi i pasaktë, koha e rezervuar për mosmarrëveshje shumë të shkurtër.

Tani CJ siguron një vend për dropshippers për t'i vendosur ato urdhra speciale më me lehtësi. Nëse keni porosi pa dyqane në internet dhe nuk keni porosi të importuara sidoqoftë, ju lutemi futuni në llogarinë tuaj dhe krijoni porosi tani.

Cili është ndryshimi midis rendit dropshipping dhe porositjes me shumicë?

Urdhri për lëshimin e mallit zakonisht vjen nga dyqanet në internet dhe marrësit janë zakonisht blerësit përfundimtarë në vend të dropshippers. Me siguri tipari i ri i CJ lejon porositë që mos vendosen nga dyqanet në internet. Për më tepër, sasia e produktit të urdhrave dropshipping është e vogël.

Renditja me shumicë, në shumicën e rasteve, është përdorur për të blini produkte me sasi të mëdha për vetë dropshippers. Nëse dëshironi blej inventar privat, ju lutemi plotësoni atje. Rendit me shumicë është përdorur gjithashtu për të vendosni një urdhër provë për dropshippers që hera e parë vizitojnë faqen e internetit të CJDropshipping.

Këtu del një përfundim, sasia e produkteve të përfshira në urdhëra dhe marrësit e synuar janë dy ndryshimet kryesore.

Si të krijoni urdhra për ato porosi speciale?

1. Hyni në llogarinë tuaj CJ dhe shkruani Qendra e Dropshipping.

2. click Krijoni urdhra dhe Shtoj SKU. Pastaj zgjidhni Specifikim dhe sasi.

* Ju lutemi sigurohuni që produkti ka qenë shtuar në listën SKU së pari dhe më pas lidhni paketën nëse keni aksion për të.

3. Pas klikimit Check Out, ju lutemi plotësoni të gjitha informacionet e kërkuara të adresës. Hapi i fundit është të klikoni Krijoni urdhra.

Pastaj rendi do të tregohet nën "Procesi i kërkuar". Thjesht duhet ta shtoni në shportë dhe të paguani si hapat normal. Kur kalon te 'Përpunimi', do të thotë që ne po përpunojmë porositë tuaja, përfshirë përgatitjen e produkteve dhe gjenerimin e numrave të ndjekjes.

Kjo është prezantimi i tiparit të ri Krijoni urdhra. CJ shpreson se do t'ju ndihmojë të filloni me lehtësi biznesin tuaj dropshipping!

Komente Facebook