fbpx
Si të vendosni urdhrin manual të heqjes dorë nga CJ?
02 / 14 / 2020
5 Gabime të mëdha për të shmangur / Për fillestarët 2020
02 / 20 / 2020

Si të përdorim depot e CJ në SHBA për të rritur Dropshipping

Dropshipping është një lloj modeli biznesi i cili mundëson që dropshippers të bëjë biznes pa ruajtur inventarin e produkteve dhe pa pasur nevojë të dërgojë produktet e tyre tek klientët e tyre vetë. Furnizuesit dhe kompania përmbushëse do t'i ruajnë produktet dhe do t'i dërgojnë drejtpërdrejt tek klientët përfundimtarë.

Sidoqoftë, nëse doni të dalloheni dhe të rriteni biznesin më të madh të dropshipping, nuk mund të publikoni vetëm reklama dhe të vendosni porosi, atëherë prisni në radhë për përpunimin e porosive, në veçanti gjatë sezonit të lartë dhe Vitit të Ri Lunar Kinez dhe madje edhe këtij koronavirusi i papritur. Ju duhet të përgatisni rezervat e produkteve në depo, pavarësisht nga depot tuaja ose të tjera si depoja e CJ-së paraprakisht për sezonet e larta dhe pushimet e furnizuesit. Vetëm në atë mënyrë ju mund të rritni urdhërat e dyqaneve dhe normalisht t'i dërgoni ato pa ndonjë vonesë.

CJ tashmë ka dy depo në SHBA CJ po ndërton depon e gjashtë në Indonezi dhe planifikon të ndërtojë depon e shtatë në Evropë.

Pse keni nevojë për një depo?

1. Përpunimi dhe shpërndarja e shpejtë e porosive. Procedura e përgjithshme e lëshimit është që furnizuesi të dërgojë porosinë tuaj pasi të vini të bëni porosinë. Kjo ka kuptim në ditët normale por do të ketë disa probleme gjatë sezonit të pikut. Gjatë sezonit të pikut, furnitorët duhet të përpunojnë porositë sipas kohës së paguar sepse shumë blerës bëjnë blerje në të njëjtën kohë. Ju nuk mund të merrni premtime se porositë tuaja mund të përpunohen më shpejt, gjë që padyshim që do të shkaktojë vonesa te disa klientë.

2. Reklama të vazhdueshme për pushime. Me blerjen e inventarit të produkteve në depo përpara pushimeve, ju vazhdimisht mund të drejtoni reklama për produktet tuaja ndërsa disa pa rezerva duhet të ndalen. Për shembull, shumica e dropshippers duhet të pezullojë përkohësisht reklamat në Facebook gjatë pushimeve të Vitit të Ri Kinez Lunar sepse furnizuesit kineze dhe kompanitë logjistike janë me pushime.

3. Përmbushni nevojat e disa klientëve të ndjeshëm në vend. Përdorimi i depove lokale mundëson ngastrat e shënuara nga ato lokale. Konsumatorët me ndjeshmëri ndaj vendit nuk duan pako nga disa shtete ose rajone të veçanta si Kina.

Depot e CJ janë caktuar për këto qëllime. Marrja e depove të CJ në SHBA si një shembull, duke blerë inventarë të produkteve atje, ju mund të shijoni ofrimin 2-4 nga USPS + nga koha kur ju vendosni porosi për të marrë pako, që është një tërheqje e madhe për klientët amerikanë në krahasim me ato që zgjasin javë edhe muaj për të mbërritur në SH.B.A. akoma ju mund të ekzekutoni reklama dhe të vendosni porosi si normale gjatë CNY sepse depot dhe transporti amerikan shërbimi nuk do të preket nga CNY. E fundit, por jo më pak e rëndësishmja është se ju mund të plotësoni nevojat e klientëve me ndjeshmëri të vendit, nëse nuk dëshirojnë pako të dërguara nga Kina, veçanërisht pas përhapjes së COVID në Kinë.

Cila është politika e përdorimit të depove CJ në SHBA?

1. Shuma e produktit për një SKU është jo më pak se 10 copë për një variant dhe jo më pak se 100 copë për total.

2. Mallrat nuk mund të jetë ngarkesë matëse.

3.Customers vendosni urdhrat e inventarit në Sh.B.A. dhe paguani vetëm për produktet, atëherë do t'i dërgojmë në depo në SH.B.A.

Sa ngarkon CJ duke përdorur depot e CJ SHBA?

1. Nëse produktet tuaja janë me burim nga CJ, është krejtësisht falas për të përdorur depo CJ. Pa tarifë konfigurimi, pa tarifë mujore, pa tarifë ruajtjeje. Është falas. Kostot e vetme për ju janë kostoja e produktit dhe kostoja e transportit.

2. Nëse keni furnizuesin e produktit tuaj por dëshironi të përdorni depot e CJ, që është CJ shërbimi i përmbushjes, CJ do të ngarkojë tarifat e shërbimit siç janë tarifat e përpunimit dhe tarifat e ruajtjes.

Cila është procedura nëse dua të blej inventarin tek depot e SH.B.A.?

Nëse jeni të vendosur për të blini disa inventarë në depot e CJ SHBA, thjesht shkoni në faqen tonë dhe ndiqni hapat. Ju duhet vetëm paguani për produktet në atë kohë. Pas marrjes së kërkesës tuaj për blerje, CJ do të përgatisë produkte dhe do t'i dërgojë ato në depot e CJ të SHBA nga DHL. Pastaj mund të filloni të ekzekutoni reklamat e reklamave tuaja me shërbimin e transportit vendas dhe duke premtuar shpërndarjen 2-4. Sapo të merrni porositë e konvertuara dhe vendin e urdhrave të zbritura te CJ ku duhet vetëm paguaj tarifat e transportit nga USPS + pa paguar produktet, CJ do të përpunojë porositë me shpejtësinë më të shpejtë.

Nëse vendosni të përdorni shërbimin e përmbushjes së rendit normal, procedura është që CJ të përpunojë urdhra dhe t'i dërgojë ato nga depoja e Kinës tek klientët përfundimtarë pasi të konfirmoni porositë tuaja që zakonisht zgjasin 7-15 ditë nga CJPacket.

Për të çuar më tej rritjen e biznesit të dropshippers, CJ heq kufizimin që vetëm VIP mund të aplikojë për depo të CJ në SHBA, si dhe depo të tjera si depoja e Tajlandës. Vetëm në atë mënyrë, dropshippers mund të përdorin plotësisht shërbimin e CJ për të përfituar njëri-tjetrin dhe të shkojnë më tej.

Komente Facebook