fbpx
A është ndërprerja e vdekjes në vitin 2020? A është akoma fitimprurës?
02 / 28 / 2020
Cilat janë të mirat dhe të këqijat e heqjes dorë nga puna?
03 / 02 / 2020

Ngarkoni portofolin CJ - Jo vetëm deri në 2% BONUS

A e dini se duke ngarkuar portofolin CJ mund të merrni bonus?

Për të përmbushur nevojat e dropshippers në të gjithë botën, CJ mbështet shumë lloje të metodave të njohura të pagesave si PayPal, transferim bankar, kartë krediti, Payoneer, Payssion, etj. Përveç kësaj, CJ gjithashtu ju rekomandon të ngarkoni portofolin dhe të paguani me kredi sepse është metoda e vetme që mund të marrë bonus.

Le të dimë pak rreth këtyre mënyrave të pagesës.

1. Portofolin CJ

Portofoli CJ është zhvilluar nga kompania CJ për klientët tanë për ta bërë më të përshtatshëm pagimin e porosive. Ju mund të merrni bonus 2% më së shumti. Pas ngarkimit të portofolit, ju mund të tërheqni paratë tuaja në çdo kohë.

2. PayPal

PayPal është një nga sistemi më i popullarizuar i pagesave në internet që mbështet transferimet e parave në internet. Duke marrë parasysh garancinë e tij ndaj përfitimit të blerësit, ai trajtohet si përparësia e parë nga shumë klientë.

3. Paguesi

Payoneer është një kompani e shërbimeve financiare që ofron transferimin e parave në internet dhe shërbimin e pagesës dixhitale. Kompania është e specializuar në lehtësimin e pagesave ndërkufitare B2B, e cila bëhet një arsye për t’u mirëpritur nga disa klientë.

4. Pagesa

Pagesa e një ofruesi të shërbimit në internet të pagesave i cili ofron një zgjidhje të vetme pagese për biznesin global global. Mbështet 13 mënyra pagese për 5 vende të Azisë Juglindore.

Pse Portofolin CJ?

Ne kemi siguruar pothuajse të gjitha mënyrat e pagesës të përdorura për pagesa në internet për të përmbushur kërkesat e përdoruesve tanë nga e gjithë bota, ka ende disa kufij për këto mënyra të pagesës - duhet të identifikoheni në llogarinë për çdo pagesë, dhe disa tela transferimi kërkon të paktën 2-3 ditë në llogari, gjë që do të zgjasë kohën e pritjes për përmbushjen e urdhrave. What'sfarë është më e rëndësishme, plotësisht pa bonus, pa marrë parasysh sa e madhe është shuma e transferimit.

Prandaj, CJ zhvilloi CJ Wallet për ta bërë pagesën më të lehtë dhe më të përshtatshme. Ka 3 të mirat për të përdorur kuletën CJ:

Pro1. Ju nuk keni për të hyrë në llogari çdo herë që kontrolloni, më i përshtatshëm dhe i mirë për sigurinë e llogarisë.

Pro2. Transfer i menjëhershëm, jo ​​më shumë duke pritur për përpunimin e bankës, pa vonesë në përmbushjen e rendit, më herët që klienti juaj të marrë produktin.

Pro3. Kemi promovim për ngarkimin e CJ Wallet aktualisht:

Bonus 0.5% për shumën nën 5000 dollarë, bonus 0.8% për shumën nën 10,000 dollarë, bonus 1% për shumën nën 50,000 dollarë, dhe 2% bonus për 50,000 $ dhe më shumë.

Si të ngarkoni Portofolin CJ?

Së pari, gjeni CJ Wallet në llogarinë tuaj në këndin e sipërm të djathtë nga CJ App, zgjidhni një shumë për të ngarkuar ose futni çdo shumë që ju nevojitet.

Nëse keni porosi të vazhdueshme, rekomandohet që të ngarkoni Wallet CJ për kursimin e kohës dhe parave. Asnjë tarifë e kufizuar nuk është e kufizuar, dhe ju mund të tërheqni paratë tuaja kur të doni.

Cilat janë metodat e karikimit tuaj?

Tani mund të sigurojmë 2 metoda për të ngarkuar portofolin -Payoneer dhe transferim teli. Për Payoneer, ju mund të ngarkoni çdo shumë që ju pëlqen, por për transferimin e telit, shuma minimale është 2000 dollarë. Ne do të shtojmë më shumë metoda të karikimit nëse janë të nevojshme në të ardhmen e ardhshme.

Komente Facebook