fbpx
5 Gabime të mëdha për të shmangur / Për fillestarët 2020
02 / 20 / 2020
Ngarkoni portofolin CJ - Jo vetëm deri në 2% BONUS
02 / 28 / 2020

A është ndërprerja e vdekjes në vitin 2020? A është akoma fitimprurës?

Dropshipping është një nga modelet më të njohura të biznesit të tregtisë elektronike që i bëri njerëzit miliona njerëz vetëm duke u ulur në shtëpitë e tyre dhe duke arbitruar produkte. Barrierat e hyrjes së dropshipping janë shumë më të ulëta se modelet e tjera të biznesit, shumë njerëz kanë idenë për të filluar dropshipping.

A është ndërprerja e vdekjes në vitin 2020?

Një mënyrë për të përcaktuar nëse ka vdekur apo jo është duke kërkuar trendin e saj në Google.

Kërkoni termin "dropshipping" në trendet e Google, rezultati tregon se gjatë 5 viteve të fundit, tendenca e kërkimit të dropshipping kaloi përmes një spirale lart, tregon se sa popullor është bërë vetëm në vitet e fundit.

Nëse kontrolloni Trendet e Google për SH.B.A., i cili është tregu më i madh për dropshipping, do të vërejmë se më shumë njerëz brenda SH.B.A.-së janë në kërkim të kushteve dropshipping. Ndërkohë që në dy muajt e fundit pati një rënie (Kjo ndoshta ishte për shkak të ndikimit të sezonit të Krishtlindjeve dhe CNY), ajo akoma po vazhdon të jetë e fortë, domethënë, tani është në një prirje rritëse, prandaj, kjo është koha e duhur për të filluar një biznes anashkalues.

Dhe ka qindra përdorues të rinj të regjistruar në CJ App çdo ditë. Gjatë vitit të kaluar, kemi një rritje të qëndrueshme të regjistrave të rinj në ditë.

Dropshipping nuk po vdes, në fakt, po lulëzon.

Këtu janë disa arsye për të shpjeguar tendencat:

 • Ekonomia globale po rritet, hapësira për rritjen e tregtisë elektronike është e gjerë
 • Bota ka përqafuar tregtinë elektronike
 • Më shumë njerëz janë duke blerë në internet se kurrë më parë
 • Më shumë furnizues e kuptojnë konceptin e dropshipping dhe janë të gatshëm të punojnë me të
 • Shfaqja e kompanive dropshipping e bën dropshipping shumë më të lehtë dhe efikas
 • potenciali i konsumit në vendet në zhvillim është i madh për t’u eksploruar
 • Zhvillimi dhe popullarizimi i pagesave në internet si PayPal i bën pagesa në internet shumë më të lehtë
 • Kostoja e përparme është shumë më e vogël se modelet e tjera të biznesit

A është akoma fitimprurës Dropshipping?

Dropshipping është akoma fitimprurës në vitin 2020 për shkak të numrit të aktiviteteve të tregtisë elektronike që po zhvillohen në të gjithë botën. Nuk është vetëm fitimprurës, por lulëzon! E-commerce dhe fitimet nga pikat e shitjes kanë arritur në mbi 4 miliardë dollarë, që është një rritje prej 7 përqind në vit për 10 vitet e fundit.

Për më tepër, shitësit me pakicë po shohin një rritje gati 30% të normave të konvertimit përmes telefonave inteligjentë, që është një prirje e qartë për të ardhmen e ardhshme.

Ndërsa tregtia elektronike gëzon popullaritet se kurrë, dhe pagesa në internet funksionon universale, gjithnjë e më shumë klientë preferojnë të bëjnë blerje në internet, kërkesa e mundshme është përtej imagjinatës.

Kostoja e përparme është pothuajse 0 sepse një transportues nuk ka nevojë të blejë inventar para fillimit të biznesit, kështu që ai nuk ka nevojë të paguajë para për të ruajtur kostot e depove dhe të punës. Për më tepër, kostoja e drejtimit të një dyqani është shumë e lirë, tarifa mesatare mujore është vetëm rreth 30 dollarë. Atëherë tarifat e majta janë vetëm kosto e produktit dhe tarifë reklamimi. Krahasuar me modelet tradicionale të biznesit, raporti input-dalje është i jashtëzakonshëm.

Cilat janë problemet më të mëdha me të cilat përballen Dropshippers në vitin 2020?

Dropshipping është fitimprurës dhe lulëzon në vitin 2020, por ka disa probleme që duhet të përpiqeni të shmangni ose të përcaktoni zgjidhje për të minimizuar ndikimin nëse dëshironi të filloni me të dhe të keni sukses në rënien.

Problemet:

 • Cilësia e produktit mund të ndryshojë nga ajo që tregtohej në të vërtetë nga tregtari
 • Vonesat e transportit mund të zvogëlojnë numrin e klientëve në internet që vizitojnë dyqanet tuaja
 • Klientët tuaj mund të marrin diçka tjetër përveç asaj që ata urdhëruan me gabim përmbushjeje
 • Më shumë rimbursime dhe kthime mund të dëmtojnë besueshmërinë tuaj kundër portave të pagesave
 • Nëse furnizuesit tuaj përdorin një logo të markës tregtare mbi produktet, do të merrni përgjegjësinë për të
 • Vështirë ta shndërrosh dyqanin tënd të lënë në një markë.

Atëherë, cilat janë zgjidhjet për këto probleme të lëshimit?

 • Ndërtoni një marrëdhënie me furnitorët dhe punoni vetëm me ata që janë të besueshëm dhe ofrojnë produkte cilësore
 • Bashkëpunoni me kompaninë dropshipping është një mënyrë më e lehtë për të bërë dropshipping, i cili është profesionist në gjetjen e furnitorëve të besueshëm, përmbushjen e urdhrave dhe shumë shërbime të tjera favorizojnë dropshippers
 • Hulumtoni në tregun tuaj të synuar dhe blini produkte në modë që shesin mirë. Kjo do të zvogëlojë paratë e humbura në reklama, dhe do t'ju lejojë të fitoni më shumë fitime
 • Mundohuni t'i bëni produktet tuaja të ndryshme nga të tjerët duke bërë produkte / paketim me porosi dhe logo
 • Ruani standarde të larta të dyqaneve në internet, në këtë mënyrë, ju do të fitoni besimin nga klientët dhe do të shndërroheni në më shumë porosi
 • Trajtoni klientët me respekt, ofroni përvojë të mirë të klientit.

Fjalët përfundimtare

Dropshipping nuk ka vdekur. Shtë ende një model fitimprurës i biznesit dhe kushdo që ka njohuri të duhur mund të përfitojë fitime të mëdha duke e përdorur atë me mençuri. Dropshipping është një model i biznesit elektronik, ai zakonisht nuk vdes por ndryshon mënyrën e funksionimit të tij. Pendimi për të kaluarën nuk ka kuptim, tani është koha më e mirë që ju të bëni biznes.

Komente Facebook