fbpx
Coronavirus VS Dropshipping / Si të bëni Dropshipping gjatë COVID-19
03 / 12 / 2020
Si Ndikimi dhe Koha e Ndikimit në Coronavirus
03 / 21 / 2020

Farë duhet të dini për paketimin e personalizuar

Ndërsa ofrojmë shërbim të paketimit me porosi për një porosi të vetme, shumë klientë tregojnë interesat e tyre. Për ta bërë procesin e qartë, këtu përmbledhim disa probleme që mund të hasni dhe si të procedoni.

Para se të filloni paketimin e personalizuar, duhet të konfirmohet që keni autorizuar dyqanin tuaj, të keni lidhur produktet në dyqanin tuaj ose të keni përfunduar ndihmimin në CJ para se të filloni paketimin e personalizuar.

La procesi i përgjithshëm mund të përmblidhet si:

Kontrolloni llojet e paketave — Dizajnoni paketën — Blerni paketën connection Lidhjen e paketës — Prisni që paketa të mbërrijë në depon tonë —— Shtoni renditjen në shportë dhe paguani për porosinë.

Këtu është prezantimi i detajuar i procesit:

1. Kontrolloni se sa lloje të paketimit të personalizuara CJ ka.

Shkoni tek Paketa ime e CJ — e Përshtatur, do të gjeni se ekzistojnë tre kategori të paketës së personalizuar:

  • Model modeli: Këtu mund të shtoni tekst ose logo në paketën tuaj të preferuar.
  • Paketimi i paracaktuar: Këtu janë paketat e paracaktuara dhe mund të blini ato të preferuara.
  • Paketimi im personal: Dizajni juaj do të shfaqet këtu pasi të keni shtuar tekstin dhe logon në paketë në Model Model. Këtu mund të blini paketat tuaja të dizajnuara.

Nëse nuk ka ato që dëshironi, mund të kontaktoni agjentin tuaj ose agjentin tonë të paketave të personalizuar për të parë nëse ka më shumë pako që dëshironi.

Salla e bisedës: http://chat.cjdropshipping.com

Agjent i paketimit të personalizuar: https://app.cjdropshipping.cn/register.html?ma=Anna

2. Dizenjoni paketën tuaj në. Model Modelin ’. Dhe pasi të keni përfunduar modelin tuaj, mund të vini tek 'Paketimi im personal'për ta blerë atë.

Shënim: Kjo është vetëm foto e efektit të paketës tuaj. Ti duhet dërgoni kërkesat tuaja të paketës dhe dërgoni skedarin origjinal të logos për agjentin tuaj.

3. Pasi të keni konfirmuar specifikimet dhe stilin, madhësinë dhe sasinë e paketës, mundeni paguaj paketat ti zgjedh.

Shënim: Do të ketë paketim në porosinë tuaj vetëm ju shtoni porosinë tuaj në shportë pasi inventari i paketimit të ketë mbërritur në depon tonë.

Në faqen e pagesës, mundeni zgjidhni depon ku ju doni të aksioneve. Mallrat e zakonshëm zakonisht duhet të rezervohet në Magazinë Yiwu dhe produkte me atribute të tjera (siç janë produktet elektrike ose lëngjet) zakonisht rezervohen Magazinë Shenzhen. Nëse nuk jeni i sigurt, ju lutemi pyesni agjentin ose shërbimin e klientit në dhomën e bisedave.

Përveç kësaj, do të ishte më mirë zgjidhni të njëjtën depo për paketat si produktet tuaja dhe vendosni një porosi për pjesën më të madhe që paketat tuaja të marrin një kohë më të shkurtër të përpunimit. Pricemimi i paketës do të tërhiqet pasi të depozitohen në depon tonë kur të bëni një porosi në CJ, që do të thotë se nuk keni nevojë të paguani përsëri për paketën në mënyrë.

Pasi të keni mbaruar pagesën, mund të shihni Statusi i porosisë in Lista e blerjeve CJ My dhe detajet e tua inventarizimi i paketave të personalizuara in Inventari im — Inventari i paketave. Do të tregojë "rezervat" në status nëse ata kanë mbërritur në depon tonë.

4. Klikoni 'Lidhja e paketave'te lidhni paketën e personalizuar me produktet ne dyqanin tuaj. Së pari duhet të lidhni paketën tuaj të personalizuar me produktet në dyqanin tuaj në mënyrë që produktet që porositni të paketohen me paketën tuaj të dizajnuar. Ju mund të zgjidhni të lidhni ose një ose të gjitha variantet e produkteve.

Si të lidhni paketën tuaj të preferuar për produktin tuaj:

Lloji i përputhjes:

a. Produkt Do të thotë që kjo paketë është të lidhur me çdo produkt të vetëm në një renditje. Për shembull, nëse ka dy copë të këtij produkti, atëherë me këtë urdhër do të përdoren 2 copë të kësaj pakete.

b: Rendit Do të thotë që kjo paketë është i lidhur me vetëm 1 produkt PC me një renditje. Për shembull, nëse ka dy copë të këtij produkti, atëherë kjo porosi do të përdorë vetëm 1 copë të kësaj pakete.

Lloji i paketës:

a. Dizajni i paracaktuar: paketa e paracaktuar;

b. Dizajni me porosi: pakoja që keni krijuar.

Këshilla të rëndësishme:

Vetem kur produkti dhe paketimet janë në të njëjtën depo a mund të zbritet inventari i paketës dhe a mundet që paketa të ekzistojë në porosinë tuaj. Kështu që nëse paketa juaj nuk ka mbërritur në depon tonë, nuk do të ketë asnjë paketë në porosinë tuaj edhe nëse mund ta shihni në porosinë tuaj para se të paguani për të.

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ):

1. Po sikur të zgjedh një depo të gabuar për paketën?

Mos u shqetësoni, ju mund të hapni një mosmarrëveshje dhe të vendosni një urdhër të ri.

2. Whatka nëse nuk ka paketën time të preferuar në sistemin tuaj?

Ju mund të kontaktoni agjentin tuaj ose agjentin e paketave të përshtatur dhe t'i tregoni atij ose asaj në lidhje me paketën tuaj të preferuar. Pastaj ai ose ajo do të vijë tek furnizuesi ynë dhe do të kontrollojë nëse ekziston ai që dëshironi. Pas kësaj, agjenti juaj do të konfirmojë me ju në lidhje me çmimin, MOQ dhe detajet e tjera të paketës. Nëse ju pëlqen, agjenti juaj do ta shtojë atë në sistemin tonë. Procedura e mëposhtme do të jetë e njëjtë si më lart.

3. Po sikur numri i pako dua nuk e arrin kërkesën e MOQ?

Pasi të keni përfunduar modelin tuaj në sistemin tonë, do të ketë një SKU unike të këtij dizajni. Ose para modelimit, mund të pyesni agjentin tuaj nëse është në rregull që ta porosisni paketën në një sasi të vogël. Dhe nëse është e mundshme, agjenti juaj do të modifikojë MOQ të kësaj pakete, dhe atëherë mund ta blini atë.

4. A do të ketë paketa të personalizuara në një mënyrë të shkëlqyer ose urdhra të vendosura me dorë?

Tani për tani, inventari i paketës mund të zbritet në një mënyrë të shkëlqyeshme (për aq kohë sa ka inventar paketash dhe produkti juaj ka qenë i lidhur me paketën). Sidoqoftë, nëse krijoni urdhra me dorë, nuk do të ketë një paketë në këtë mënyrë.

5. A mund të kombinoj urdhra ose urdhra të ndarë nëse kjo porosi ka një paketë të personalizuar?

Tani për tani është e pamundur. Na vjen keq për bezdi. Por ekipi ynë i IT po punon për të.

6. A mund ta blej paketën për të gjitha variantet?

Kur blini paketën, ju lutemi zgjidhni variantin 1 copë në vend të 500 copë ose 1000 copë varianteve sepse kjo do të shkaktonte koston jashtëzakonisht të lartë të transportit në një mënyrë.

7. A është e mundur të bëj një paketë specifike vetëm të dukshme për mua?

Sigurt. Ju mund t'i tregoni agjentit tuaj ose agjentit tonë të paketuar ose shërbimit të klientit për të vendosur paketën në sistemin tonë.

Komente Facebook