fbpx
Si Ndikimi dhe Koha e Ndikimit në Coronavirus
03 / 21 / 2020
Reklamat dhe shitjet e maskave janë ndaluar në platforma të shumta
04 / 01 / 2020

Pajisjet mbrojtëse personale (PPE) tani është një nga subjektet më të nxehta të tregtisë elektronike pasi COVID-19 bëhet një pandemi. Ka mungesa të furnizimit në shkallë të ndryshme nëpër botë, PPE ka shumë nevojë. Prandaj, ne kemi bërë një listë të koleksionit PPE që ju mund të renditni në dyqanin tuaj nga CJ App, i cili është një listë e azhurnuar përfshin pothuajse gjithçka që ne kemi burim për të luftuar COVID-19. Këto produkte mbrojtëse klasifikohen në 9 kamare, dhe secila prej tyre është me inventar të mjaftueshëm, por është më mirë të bisedoni me agjentin tuaj përpara se të bëni marketing vetëm në rast sepse gjërat ndryshojnë çdo ditë në këtë situatë të veçantë.

Niche 1: Maska & Filtra maskash

Këtu janë maskat për fytyrën që kemi në CJ App.

Maska fytyre

1: https://bit.ly/39mKBS8

2: https://bit.ly/3aFINVy

3: https://bit.ly/2xyfIgo

4: https://bit.ly/2Uqf3Xg

5: https://bit.ly/3avp0s7

6: https://bit.ly/2JpHazw

7: https://bit.ly/3bzEhYN

Maska KN95 (CJJJJTJT06614) dhe maska ​​kirurgjikale (CJBJPFMZ00059) janë 2 maskat më të nxehta, ne kemi inventar të mjaftueshëm për këto dy modele, dhe ato dërgohen në depot tona në SHBA çdo ditë për të siguruar furnizimin. Konsumatorët kryesorë të fundit janë nga jashtë, të cilët nuk lexojnë kinezisht, por ne vështirë se gjejmë një furnizues për të furnizuar maska ​​me paketim në anglisht. Prandaj, ne hartuam dhe prodhuam paketim maskash në anglisht për të përmbushur kërkesat e konsumatorëve.

Kohët e fundit ka pasur disa kufizime për shitjen e maskave, reklamat janë të ndaluara në Facebook dhe Google, Shopify kufizon renditjen e maskave mjekësore të fytyrës, është mirë të gjesh një mënyrë për të shitur maska, nëse nuk e bëni, ekziston një alternative për shitje - maskë filter.

Ky filtër mund të vendoset brenda një maskë pambuku të zakonshëm për të përmirësuar aftësinë mbrojtëse. Dhe nëse konsumatorët nuk kanë maska ​​të mjaftueshme, ky filtër ndihmon për të zgjatur jetën e shërbimit të maska ​​N95 ose maska ​​kirurgjikale.

Filtrat e maskave

1: https://bit.ly/2JrPLlj

2: https://bit.ly/3dEFY9c

Niche 2: Sanitizuesit e duarve

Sanitizatori i duarve është pa dyshim një nevojë e domosdoshme e ndjekur nga maskë ndërsa përhapja e koronavirusit. Njerëzit janë duke furnizuar me sanitizatorë dore, dhe sanitizuesit e duarve janë harxhues, kërkesa është jashtëzakonisht e madhe. Për të mos lejuar që njerëzit të grumbullohen, një supermarket në Danimarkë çmon të dytin e një sanitizuesi të duarve për 1000 kron, ndërsa 40 kron nëse blini vetëm një. Produktet e kësaj ngroheje janë xhel dore, bombol me vrimë nxjerrëse sapuni automatike, dhe thekon sapun të disponueshëm

Sanitizuesit e duarve

1: https://bit.ly/2ymHNrv

2: https://bit.ly/39s5uv9

3: https://bit.ly/2UL8QEn

4: https://bit.ly/2WTVhoP

Niche 3: Gjenerat e pastrimit të ajrit & Niche 4: Sterilizues Portable

Kërkesa për qafore të pastrimit të ajrit lulëzon që nga fillimi i këtij muaji, këto dy modele janë ato më të njohurat, kjo është ajo klasike

dhe ky është një stil i ri,

të dy shesin shkëlqyeshëm.

Gjerdanet e pastrimit të ajrit

1: https://bit.ly/2vZL0wf

2: https://bit.ly/2QS9xKM

Ky sterilizues i lëvizshëm është krijuar për të sterilizuar sende personale, për shembull, telefonin tuaj ose bizhuteri. Por unë gjej një mënyrë tjetër të shkëlqyeshme të përdorimit të saj - mund të përdoret për të sterilizuar maska, në mënyrë që maskat kirurgjikale të disponueshme të mund të vishen edhe një herë ose dy herë, është jashtëzakonisht konkurruese kur ka mungesë të furnizimit me maskë ose çmimi i maskës është shumë e lartë

Sterilizues Portable

1: https://bit.ly/2xEp7Tp

2: https://bit.ly/2Uueqfp

Niche 5: Termometra dixhital

Ky termometër elektronik me infra të kuqe mund të tregojë temperaturën tuaj menjëherë kur e vendosni pranë lëkurës tuaj. Ky lloj termometri përdoret për kontrollimin e temperaturës publike, dhe vetë-matës në shtëpi, kërkesa është e madhe. Megjithëse kostoja është pak e lartë, njerëzit që kanë nevojë për të nuk do të kujdesen për çmimin, sepse kursen shumë më tepër kohë në marrjen e temperaturës, pasi siç thotë thënia e vjetër, koha është para, ju mund të bëni një diferencë të konsiderueshme duke e marketingut këtë produkt.

Termometrat dixhital: https://bit.ly/2QV2ocv

Niche 6: Doreza Flakshme & Niche 7: Coverall mbrojtës i disponueshëm

Dorezat e disponueshme nuk janë një domosdoshmëri siç janë maska ​​dhe sanitizuesit e duarve, por kur njerëzit e shohin atë, shumica e njerëzve do ta paguajnë për këtë pa hezitim, sepse të shëndetshmit dhe jeta renditen në krye të gjithçkaje.

Doreza të disponueshme

1: https://bit.ly/2QVomfE

2: https://bit.ly/39s6u2y

Veshjet mbrojtëse të disponueshme nuk janë për njerëzit e zakonshëm, tani furnizimi është ende në mungesë, ne e kemi buruar atë dhe ofrojmë një zgjedhje për ata që kanë nevojë për të.

Coverall mbrojtës i disponueshëm: https://bit.ly/2UQNkhg

Niche 8: Face Shield & Niche 9: Syze mbrojtëse

Deri më tani, ne kemi burim 4 lloje të mburojave të fytyrës dhe 3 lloje syze mbrojtëse.

Mburoja e fytyrës është një send shumë i mirë për të mbrojtur veten dhe njerëzit e tjerë, është e veshur për të parandaluar transmetimin e pikës, që është një nga tre mënyrat e transmetimit të koronavirusit, dy mënyrat e tjera të transmetimit janë transmetimi i kontakteve, dhe transmetimi aerosol.

Mburoje fytyre

1: https://bit.ly/2wPhlWN

2: https://bit.ly/3dEHica

3: https://bit.ly/33U1u5D

4: https://bit.ly/39mMuOI

Syze mbrojtëse janë të nevojshme në situata më të larta infektive, për shembull, nëse dikush duhet të shkojë në spital, sepse njerëzit mund të infektohen nga koronavirusi përmes syve. Nuk mund të jetë shumë i kujdesshëm në lidhje me problemet shëndetësore.

Syze mbrojtëse

1: https://bit.ly/2ybvcHh

2: https://bit.ly/3aslizi

3: https://bit.ly/2xuMxux

Komente Facebook