fbpx
Si të krijoni një urdhër automatik në heqjen dorë nga CJ
04 / 07 / 2020
Rekomandimi i Produkteve të Fitnesit / tofarë duhet të Dropship nën COVID-19
04 / 13 / 2020

Si të krijoni nën-llogari për VA-në tuaj në CJ APP?

A filloni biznesin tuaj me partnerët tuaj? Apo e keni gjetur ngrohtësinë tuaj dhe merrni porosi të rregullta çdo ditë?

Ka disa klientë që na pyesin nëse mund të përdorin të njëjtën llogari CJ me partnerët e tyre. Ne mendojmë se shumë prej jush do të punësojnë punonjës për t'u marrë me biznesin tuaj kur keni porosi të qëndrueshme në ditë. Në këtë situatë, bëhet e nevojshme të ndash llogarinë. Kjo është arsyeja pse ne shtojmë një veçori të re që ju lejon të shtoni një nën-llogari për partnerët ose bashkëpunëtorët tuaj.

Hapi 1: Hyni në llogarinë tuaj dhe klikoni "Llogari"

Hapi 2: Klikoni "Shto llogari"

Hapi 3: Zgjidhni llojin e llogarisë dhe lejen.

Ekzistojnë dy lloje të llogarive: Administrator dhe Punonjës. Ju duhet të vendosni emrin, emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin për llogari.

Ata do të kenë leje të ndryshme. Në përgjithësi, administratori do të ndajë të njëjtën leje që ai / ajo mund shikoni gjithçka dhe bëni operacione dhe madje të menaxhojë llogari të tjera; derisa punonjësit mund vetëm kanë leje të pjesshme që duhet të shtoni për to.

Por ajo që duhet të vihet re është se mundeni shtoni vetëm 3 llogari administratori Se shumti.

Hapi 4: Kontrolloni të gjitha nën-llogaritjet tuaja.

Ju mund të kontrolloni të gjitha llogaritë nën llogarinë tuaj dhe të kërkoni me emrin, emrin e përdoruesit, rolin ose statusin e llogarisë këtu.

A nuk është e lehtë? Provoni.

Komente Facebook