fbpx
Si të merreni me kthimet
04 / 30 / 2020
Si të shkruani një përshkrim të detyrueshëm të produktit për dyqanin tuaj të pikave të lëshimit
05 / 14 / 2020

Kemi shumë pyetje në lidhje me kohën e dorëzimit dhe tarifat e transportit për shkak të karantinës dhe rritjes së kostove të transportit nën COVID-19. A do të ketë vonesa të transportit, dhe sa kohë duhet për të ofruar në SH.B.A., në Mbretërinë e Bashkuar, në Australi, etj.

Unë do të doja t'ju them se mund të ketë disa vonesa, por jo për të gjithë, dhe jo aq gjatë sa keni menduar, disa ditë më gjatë se koha normale. Por ka një gjë që unë duhet të jem i sinqertë me ju, urdhërat dropshipping po rriten gjatë karantinës, koha e përpunimit tani mund të zgjatet në 1-2 ditë, ndërsa koha e përpunimit ishte në 24 orë nëse ka një inventar në depon tonë, nëse ka nuk është inventar, kërkon disa ditë më shumë. Për të shpejtuar kohën e përpunimit, tani po vendosim një depo të re siç e përmenda në fillim të kësaj video.

Dhe ajo që i bën gjërat më keq është, aftësia e përpunimit të disa ndërmarrjeve logjistike nuk arrin urdhërat në rritje, ato kanë kufij në marrjen e parcelave në ditë. Kështu që është më mirë të informoni klientët tuaj paraprakisht, qoftë në dyqanin tuaj ose përmes postave elektronike, që porositë e tyre mund të vonojnë për shkak të karantinës.

Me këtë, mblodha disa pyetje në lidhje me transportin dhe u përgjigja atyre një nga një.

Po në lidhje me kohën dhe shpenzimet e transportit?

Ne i kemi këto pyetje si "Sa kohë duhet për të ofruar produkte?","Sa ditë për të ofruar brenda diku?"", Dhe "Cila kushton transporti?".

Për të gjitha pyetjet në lidhje me transportin, kemi marrë një widget shumë të dobishëm, i cili do t'ju kursejë ton kohë për të marrë kohë dhe kosto të transportit.

Shtë llogaritja e mallrave, lehtë mund ta gjesh atë në të djathtë të shiritit të kërkimit në faqen kryesore të CJ. Zgjidhni vendin e destinacionit dhe atributin e peshës dhe dimensionit të vlerësuar të hyrjes në produkt dhe zgjidhni metodën e transportit-klikoni për të numëruar, atëherë mund të merrni koston e vlerësuar dhe kohën e dorëzimit.

A dërgoni në…

Ne gjithashtu morëm pyetje si "Bëni në Australi?","A dërgoni në Filipine?”, Dhe të ngjashme. Ne përmbushim urdhërat në të gjithë botën dhe Australia është një nga tregjet tona më të mëdha, ne po dërgojmë pako në Amerikë, Evropë, Azi, Lindjen e Mesme, Afrikë dhe Australi. Për disa zona dhe territore të largëta, ju mund të kontrolloni me llogaritjen e mallrave, mund të kontrolloni nëse ekzistojnë metoda të transportit për një vend specifik, nëse nuk ka asnjë metodë në vend, ka të ngjarë që ne nuk jemi në gjendje t'i përmbushim në zonën aktualisht .

Ku mund t'i gjurmoj parcelat e mia?

Informacioni i përcjelljes së porosive nuk është i sinkronizuar në My CJ dhe as në dyqanet e përdoruesve të CJ automatikisht, kështu që ndonjëherë marrim pyetje si "Ku mund t'i gjurmoj parcelat e mia?"Ose"Si mund t'u tregoj klientëve të mi numrat e përcjelljes?"

Ka zgjidhje për të zgjidhur problemin:

  1. Ju mund të gjeni numrin e gjurmimit në CJ My pasi të përpunohet urdhri, dhe mund të ndiqni numrin në cjpacket.com ose uebfaqe të tjera të përcjelljes së transportit si 17track.net.
  2. Dhe ka një mënyrë tjetër për të ndjekur parcelat, ju mund të shpenzoni pak përpjekje për të zgjedhur një Shopify App dhe të vendosni një sektor automatik të sinkronizuar të informacionit për përcjelljen e informacionit në dyqanin tuaj, ku ju dhe klientët tuaj mund të gjurmoni informacionin e transportit.

A do të dërgoni sende të ndryshme në një paketë?

Një pyetje tjetër e zakonshme në lidhje me transportin është "A do të dërgoni sende të ndryshme në një paketë?"Po, ne do të vendosim sende të një porosie në një paketë, kjo është një nga avantazhet e CJ, e cila do të kursejë tarifat tuaja dhe klientët tuaj do të jenë të kënaqur me këtë.

Pyetjet në lidhje me depot tona shihen shpesh në komente, këtu janë disa pyetje të zakonshme.

A mund të kem produkte në depon e SH.B.A.-së që i janë dorëzuar…?

Kemi pyetje si "A mund të bëj porositë përmes depove të SH.B.A.-së për ta dorëzuar Brazilin?"ose"A mund të përdorim depo dhe anije amerikane në të gjithë botën?"

Na vjen keq që ju zhgënjej, përgjigjja është JO, vetëm depot në Kinë përmbushin në të gjithë botën, depoja amerikane plotëson vetëm në SH.B.A., dhe në të njëjtën mënyrë, depoja e Tajlandës plotëson në Tajlandë. Sa për tani, depoja e Gjermanisë i përmbush vetëm në Gjermani, dhe ka vetëm fytyra të disponueshme në depo të Gjermanisë, në të ardhmen e ardhshme, mbase pasi koronavirusi të jetë nën kontroll, ne do t'i hapim ato në vendet evropiane. Dhe ne do të eksportojmë më shumë produkte në depon e Gjermanisë, ju jeni të mirëpritur të blini një inventar privat në depo.

Këtu është një pyetje nga Coco ”Përshëndetje atje, a është e mundur të blini inventar nga furnizuesi im dhe t'i dërgoni ato në një nga depot tuaja?" Po ti mundesh! Ne gjithashtu ofrojmë depo dhe shërbime përmbushjeje.

Tema e tretë janë pyetjet se si të përdorin sistemin CJ.

A mund të bëj blerje në CJ Dropshipping pa një dyqan në internet?

Ne kemi klientë që nuk kanë asnjë dyqan në internet, por duan të blejnë nga CJ Dropshipping, për ata klientë, ne kemi postuar një blog se si të vendosni një urdhër manual për lëshimin e mjeteve në CJ, kontrolloni Si të vendosni Urdhrin Manual për Dropshipping në CJ ?.

A mund të lidhet CJ në dyqanin tim dhe të plotësojë porositë e mia automatikisht?

Ka pyetje si "A mund të lidhet CJ me WooCommerce për të përmbushur automatikisht urdhërat sa herë që merret një urdhër?"Dhe"Si mund të krijoj përmbushje automatike në mënyrë që CJ Dropshipping të mund të shtojë urdhrin në shportë dhe të më ngarkojë automatikisht për përmbushje?".

Ju jeni në gjendje të vendosni urdhra automatikë të përmbushjes në CJ Dropshipping, dhe është një funksion jetësor i CJ, në këtë blog Si të krijoni një urdhër automatik në heqjen dorë nga CJ, Unë bëra një hap pas hapi tutorial se si të vendosim urdhra automatik dropshipping. Por ne nuk vendosim një tarifë automatike për sigurinë e llogarisë tuaj të pagesës.

Më shumë pyetje rreth pagesës janë si "A ka ndonjë mënyrë për të paguar automatikisht? "Dhe"A është e mundur të paguani porositë me shumicë?"Ndërsa tani, ne nuk vendosim pagesa automatike, por nëse dëshironi të paguani porosi me shumicë, kemi marrë një këshillë për ju, thjesht zgjidhni të gjitha urdhërat që dëshironi të paguani dhe t'i shtoni ato në shportë me shumicë, atëherë urdhërat do të të kombinohen në një kërkesë pagese.

Pyetje nga përdoruesit e rinj

Për ata të rinj në CJ, kemi marrë pyetje si "A keni nevojë për një MOQ? " ose "A duhet të bëjmë numra më të lartë për të përdorur shërbimin tuaj? " Ne nuk kemi nevojë për një MOQ, ne mund të përmbushim një urdhër në të njëjtën kohë, dhe kushdo mund ta përdorë sistemin CJ falas edhe pa porosi ende.

Disa përdorues të rinj nuk dinë se ku t'i gjejnë agjentët tanë, vizitoni chat.cjdropshipping.com, dhe kliko bisedë me njeriun.

Pyetjet në lidhje me videot e produktit

Kemi video seri me rekomandime të produkteve dhe kemi marrë pyetje si "A mund t'i përdorim këto video si reklama? " Po ju mundeni, ne kemi postuar listën dhe lidhjet e produkteve në përshkrimin e videos, dhe ju mund ta shkarkoni videon në faqen e produktit.

Dhe disa pyetën “A mund të marrim fotografi me porosi në lidhje me një produkt? ", Jemi të befasuar kur dimë që shumë prej përdoruesve të CJ nuk dinë në lidhje me shërbimin e xhirimit të videove dhe fotove tona, nëse doni të keni fotografi ose video me porosi për produktin tuaj, mund të vizitoni videos.cjdropshipping.com dhe bisedoni me fotografin.

Komente Facebook