fbpx
Pse urdhërat e mi për blerje nuk sinkronizohen me CJ dhe si të vazhdojnë?
05 / 22 / 2020

Shumë prej përdoruesve tanë të CJ kanë problem, ata duan të blejnë produkte nga depoja e CJ në SHBA, por produktet e listuara në depon e SH.B.A.-së nuk mund të shtohen në karrocë. Si të blini produkte nga depoja e SHBA?

CJ është një platformë përmbushjeje, dhe jo një dyqan online me pakicë, ne vendosim një buton "Shto në Shportë" në faqen e produktit për lehtësinë e blerjes me shumicë, dhe vetëm pjesa më e madhe e mbështetjes blej nga depot tona të Kinës, sepse vetëm depot tona të Kinës përmbushin në të gjithë botën , Depoja amerikane përmbush vetëm brenda SH.B.A., dhe plotëson depoja e Tajlandës brenda Tajlandës, dhe tani ne kemi vendosur një depo të re në Gjermani, aktualisht depoja e Gjermanisë përmbush vetëm në Gjermani, ajo do të hapet për rajonin evropian pasi COVID-19 është nën kontroll .

Si të blini produktet nga depoja e CJ SHBA?

Nëse tashmë e keni autorizuar dyqanin tuaj në CJ, thjesht rendisni produktin në dyqanin tuaj, pasi klienti juaj të bëjë një urdhër në dyqanin tuaj, CJ do të tërheqë rendin automatikisht.

Hapi 1: Kontrolloni porositë tuaja të importuara në qendrën dropshipping (mund ta gjeni në faqen time CJ)

Hapi 2: Zgjidhni transportin nga depoja e SHBA

Hapi 3: Zgjidhni metodën e transportit

Hapi 4: Shtoni në shportë

Hapi 5: Konfirmoni dhe paguani

Atëherë porosia juaj do të përmbushet dhe dërgohet nga depoja e SH.B.A.

Por sigurohuni që ka një inventar në depon e SH.B.A.-së, ose nuk do të arrini të shtoni renditjen në shportë.

Si të vendosni porositë manuale?

Nëse nuk keni një dyqan në internet, mund të vendosni porosi manuale në CJ, është një veçori e re që ne vendosëm për ata që nuk kanë dyqan në internet, ose dyqani nuk është në gjendje të lidhet me sistemin CJ.

Hapi 1: Shkoni në qendrën dropshipping përmes CJ My

Hapi 2: Gjeni butonin Krijoni urdhërat-klikoni

Hapi 3: Futni numrin SKU të produktit që dëshironi të blini, sigurohuni që sasia që blini të mos e tejkalojë inventarin, atëherë kontrolloni.

Hapi 4: Plotësoni informacionin e transportit (numri i porosisë është numri në dyqanin tuaj, nëse nuk ka një, thjesht shkruani një numër që ju pëlqen, lini vetëm mënyrën e transportimit, sepse do të ri-zgjidhni pasi të jetë në proces lista e kërkuar), klikoni për të krijuar rendin (neglizhoni tarifën e transportit, sepse do të ri-llogaritet pasi të zgjidhni një metodë të re të transportit)

Hapi 5: Tani rendi është në listën e kërkuar të procesit, zgjidhni transportin nga depoja e SHBA

Hapi 6: Zgjidhni metodën e transportit (tani kemi vetëm USPS + për të ofruar porositë nga depoja e SHBA)

Hapi 7: Shtoni porosinë në shportë, konfirmoni dhe paguani.

Atëherë porosia juaj do të përmbushet dhe dërgohet nga depoja e SH.B.A.

Komente Facebook