fbpx
Shtypni në Kërkesa VS Dropshipping? Ndihmoni CJ për Dropshipping në Branding biznesin tuaj
05 / 29 / 2020
Mënyra më e lehtë ndonjëherë për të blerë / burim nga Aliexpress, 1688 dhe Taobao për Dropshipping
06 / 05 / 2020

Ju mund të hasni një situatë të tillë, ju keni një produkt fitues në duar, ose keni gjetur diçka të interesuar në Odditymall ose Aliexpress, dhe dëshironi të blini ose renditni nga CJ Dropshipping. Kur kërkoni produktin në CJ, nuk arrini ta gjeni produktin. Kjo situatë mund të ndodhë ndonjëherë, pranojmë se krahasuar me Aliexpress, listat e produkteve në CJ Dropshipping janë të kufizuara, prandaj, kemi një shërbim të mahnitshëm për të mbuluar pamjaftueshmërinë, dhe madje edhe të ofrojmë një përvojë më të mirë - është shërbimi që unë do të prezantoj sot, the shërbim ndihmues i produktit.

Cili është shërbimi ndihmues i produktit?

Nëse nuk gjeni diçka në app.cjdropshipping.com, ju mund të postoni një kërkesë ndihmuese për ne, atëherë ekipi ynë ndihmues do të burojë për furnizuesin më të mirë me një çmim më të mirë, dhe të ngarkoni produktin në app.cjdropshipping.com për ju për të blini ose rendisni në dyqanin tuaj.

Unë jam i ri këtu, a mund ta përdor shërbimin? A tarifoni për shërbimin?

Everydo regjistër i ri, madje nuk keni vendosur një porosi mund të postoni kërkesa ndihmuese tek CJ Dropshipping.

Për përdoruesit LV1: 5 kërkesa ndihmuese në dispozicion çdo ditë.

Për përdoruesit LV2: 10 kërkesa ndihmuese në dispozicion çdo ditë.

Për përdoruesit LV3: 20 kërkesa ndihmuese në dispozicion çdo ditë.

Për përdoruesit LV4: 50 kërkesa ndihmuese në dispozicion çdo ditë.

Për përdoruesit LV5: kërkesa të pakufizuara për burime të disponueshme çdo ditë.

Për përdoruesit VIP: kërkesa të pakufizuara për burime të disponueshme çdo ditë.

Nëse keni më shumë produkte për ndihmuese çdo ditë, mund të blini një plan i paguar për të rritur sasinë e kërkesave ndihmuese.

Sa kohë duhet për të buruar produktet e mia?

Zakonisht duhet 24h deri në 48h në ditët e punës, por mund të duhen ditë kur ka prapambetje në sezonet e larta.

Si të postoni një kërkesë ndihmuese?

Step1: Regjistrohu app.cjdropshipping.com-

Step2: Kliko Ndihmuese në shiritin e lartë të navigimit-

Step3: Kliko Kërkesa e ndihmës postare në këndin e sipërm të djathtë.

Ekzistojnë dy tipe ndihmuese për përzgjedhje, ndihmuese për një produkt ekzistues dyqan ose ndihmuese për një produkt individual.

Dyqani i produktit ekzistues

Nëse do të postoni një kërkesë ndihmuese për një produkt në dyqanin tuaj, procesi:

Step1: Zgjidhni dyqanin në të cilën listohet produkti

Hapi 2: Klikoni tek sinkronizoni produktet në dyqan tek CJ, atëherë mund të shihni të gjitha listat e produkteve

Hapi 3: Zgjidhni produktin që dëshironi të buroni dhe dorëzoni, ose thjesht futni produktin dhe kërkoni

Hapi 4: Vendosni produktin, zgjidhni një etiketë të produktit dhe paraqisni.

Pastaj kërkesa për burim u postua me sukses dhe shfaqet në listën e burimeve. Ju mund të kontrolloni statusin ndihmues të kërkesës,

në pritje të - Kërkesa juaj për burim është pranuar, ekipi ynë do të kthehet tek ju brenda 24 -48 orësh gjatë ditëve normale të punës.

Ndihmimi i dështimit - Ekipi ynë nuk ishte në gjendje të gjente një prodhues për produktin specifik.

Suksesi ndihmues - Ekipi ynë ishte në gjendje të burojë produktin specifik që keni kërkuar, ju mund të shikoni detajet e këtij produkti për të parë çmimin e produktit dhe variantet në dispozicion.

Produkt individual

Nëse doni të postoni një kërkesë ndihmuese për një produkt që nuk ekziston në dyqanin tuaj, procesi:

Hapi 1: Ngarkoni imazh të produktit

Hapi 2: Futni Emri i produktit, zgjidhni një etiketë produkti

Hapi 3: Futni tuaj Çmimi i synuar me tarifat e transportit në vendin ku po i shisni

Hapi 4: Nëse dëshironi të blini me shumicë, futni sasia e vlerësuar(Nëse dëshironi të lëshoni produktin, nuk kërkohet sasi e vlerësuar)

Hapi 5: Posto burimin URL nëse ekziston një, dhe dorëzo.

Pastaj kërkesa për burim të një produkti individual u postua me sukses dhe shfaqet në listën e burimeve.

Komente Facebook