fbpx

Politika e Privatësisë

Polisë për privatësi

Kjo politikë e privatësisë është përpiluar për t'u shërbyer më mirë atyre që janë të interesuar se si 'Informacioni i Identifikueshëm Personalisht' i tyre (PII) është duke u përdorur në internet. PII, siç përshkruhet në ligjin e SHBA për mbrojtjen e intimitetit dhe sigurinë e informacionit, është informacion që mund të përdoret vetë ose me informacione të tjera për të identifikuar, kontaktuar ose lokalizuar një person të vetëm, ose për të identifikuar një individ në kontekst. Ju lutemi lexoni me kujdes politikën tonë të privatësisë për të kuptuar qartë se si mbledhim, përdorim, mbrojmë ose trajtojmë ndryshe Informacionin tuaj personalisht të identifikueshëm në përputhje me faqen tonë të internetit.

Produkte që ndihmojnë intimitetin që duhet të dini për Private dhe Publikë.

Kur na dërgoni një kërkesë për burim produkti, atëherë ne do të harxhojmë kohën për ta buruar atë dhe ta bëjmë atë si një produkt privat i cili është vetëm i dukshëm për ju! Nëse nuk na keni dërguar porosi për këtë produkt gjatë javëve 2, atëherë me siguri do ta bëjmë këtë produkt të jetë publik që do të thotë se produkti do të jetë i dukshëm për çdo person tjetër. Ndërkohë, nëse e shisni këtë produkt dhe do të na kërkonit të mbajmë shumë inventar për ju nën marrëveshjen tuaj, dhe nuk jeni në gjendje t'i shesni këto inventarë në kohën e rregullt, ne do ta bëjmë këtë edhe publik.

Ndonjëherë, kur i dërgoni një kërkesë ndihmuese CJ. Produkti mund të ekzistojë tashmë dhe të publikohet në CJ të cilin nuk e gjetët. Ne do ta shënojmë këtë sukses të kërkesës ndihmuese dhe do ta shihni produktin si status publik që nënkupton se produkti do të jetë i dukshëm për çdo përdorues duke kërkuar.

Çfarë informacioni personal ne mbledhim nga njerëzit që vizitoni blogun tonë, website ose app?

Kur porosisni ose regjistroheni në faqen tonë, sipas rastit, mund t'ju kërkohet të shkruani emrin tuaj, adresën e postës elektronike, adresën e postës, numrin e telefonit, informacionin e kartës së kreditit, numrin e sigurimeve shoqërore, ID ID Analytics ose detaje të tjera për t'ju ndihmuar në përvojën tuaj.

Kur ne mbledhim informacion?

Ne mbledhim informacion nga ju kur regjistroheni në faqen tonë, vendosni një urdhër, regjistroheni në një buletin, përgjigjeni një studimi, plotësoni një formular, Përdorni Live Chat, hapni një Biletë për Mbështetje ose futni informacion në faqen tonë.

Jepni informata për produktet dhe shërbimet tona

Si nuk kemi përdorim informacionin tuaj?

Ne mund të përdorim informacionin që ne mbledhim nga ju kur ju regjistroheni, bëni një blerje, të nënshkruar për gazetën tonë, për t'iu përgjigjur një sondazh apo marketingu komunikimit, shfletoj faqen e internetit, ose përdorin vend të caktuar të tjera përmban në mënyrat e mëposhtme:

 • Për të personalizuar përvojën tuaj dhe për të na lejuar të japim llojin e përmbajtjes dhe ofertës së produkteve në të cilat jeni më i interesuari.
  • Për të përmirësuar faqen tonë të internetit në mënyrë që t'ju shërbejmë më mirë.
  • Të na lejojë t'ju shërbejmë më mirë në përgjigjen ndaj kërkesave tuaja të shërbimit të klientit.
  • Për të administruar një konkurs, promovim, anketim ose veçori të tjera të sitit.
  • Për të përpunuar shpejt transaksionet tuaja.
  • Të kërkoni vlerësime dhe rishikime të shërbimeve ose produkteve
  • Për të përcjellë me ta pas korrespondencës (biseda live, email ose telefon)
Si nuk kemi mbrojtur informatat tuaja?

Nuk përdorim skanimin dhe / ose skanimin e cenueshmërisë në standardet PCI.
Ne ofrojmë vetëm artikuj dhe informacion.

Informacioni juaj personal përmbahet nga rrjetet e siguruara dhe është i arritshëm vetëm nga një numër i kufizuar personash që kanë të drejta të posaçme për qasje në sisteme të tilla dhe kërkohet që të mbajnë informacionin konfidencial. Përveç kësaj, të gjitha informatat e ndjeshme / krediti që ju furnizoni kodohen nëpërmjet teknologjisë Secure Socket Layer (SSL).

Ne zbatojmë një sërë masash sigurie kur një përdorues vendos një urdhër hyn, paraqet ose qasjet në informacionin e tyre për të ruajtur sigurinë e informacionit tuaj personal.

Të gjitha transaksionet përpunohen përmes një ofruesi të portës dhe nuk ruhen ose përpunohen në serverat tanë.

A përdorim 'cookie'?

Po. Cookies janë skedarë të vegjël që një sit ose ofruesi i tij i shërbimit transferon në hard diskun e kompjuterit tuaj përmes shfletuesit tuaj të internetit (nëse lejoni) që lejon sistemet e faqes ose ofruesit të shërbimit të njohin shfletuesin tuaj dhe të kapin dhe mbajnë mend informacione të caktuara. Për shembull, ne përdorim cookie për të na ndihmuar të kujtojmë dhe përpunojmë artikujt në karrocën tuaj. Ato përdoren gjithashtu për të na ndihmuar të kuptojmë preferencat tuaja bazuar në aktivitetin e mëparshëm ose aktual të faqes, gjë që na mundëson t'ju ofrojmë shërbime të përmirësuara. Ne gjithashtu përdorim cookie-t për të na ndihmuar të përpilojmë të dhëna agregate në lidhje me trafikun e faqeve dhe ndërveprimin e sitit në mënyrë që të ofrojmë përvoja dhe mjete më të mira në të ardhmen.

Ne përdorim cookies për:
• Ndihmoni të mbani mend dhe të përpunoni artikujt në shportën e blerjeve.
• Kuptoni dhe ruani preferencat e përdoruesit për vizitat në të ardhmen.
• Mbani gjurmët e reklamave.
• Përpiloni të dhëna agregate për trafikun e vendndodhjeve dhe ndërveprimet në vend, në mënyrë që të ofrojnë përvoja dhe mjete më të mira në vend në të ardhmen. Ne gjithashtu mund të përdorim shërbime të besuara të palëve të treta që gjurmojnë këtë informacion në emrin tonë.

Ju mund të zgjidhni që kompjuteri juaj t'ju paralajmërojë çdo herë që një cookie po dërgohet, ose mund të zgjidhni të fikni të gjitha cookie-t. Ju e bëni këtë përmes cilësimeve të shfletuesit tuaj. Meqenëse shfletuesi është pak më ndryshe, shikoni menunë e ndihmës së shfletuesit tuaj për të mësuar mënyrën e saktë për të modifikuar cookies tuaj.

Nëse i fikni cookies, disa veçori do të çaktivizohen. Kjo nuk do të ndikojë në përvojën e përdoruesit që e bëjnë përvojën e faqes tuaj më të efektshme dhe mund të mos funksionojë siç duhet.

Sidoqoftë, ju do të jeni akoma në gjendje të përdorni shërbimet tona.

Shpalosja e palëve të treta

Ne nuk e shesim, tregtojmë ose transferojmë në palë të jashtme Informacionin tuaj personalisht të identifikueshëm, përveç nëse u sigurojmë përdoruesve njoftim paraprak. Kjo nuk përfshin partnerë që marrin në internet faqe dhe palë të tjera që na ndihmojnë në operimin e faqes sonë të internetit, kryerjen e biznesit tonë ose shërbimin e përdoruesve tanë, për aq kohë sa ato palë bien dakord ta mbajnë këtë informacion konfidencial. Ne gjithashtu mund të lëshojmë informacione kur lëshimi i tij është i përshtatshëm për të zbatuar ligjin, për të zbatuar politikat e faqes tonë, ose për të mbrojtur të drejtat tona, pronën ose sigurinë tonë.

Megjithatë, informacioni jo-personalisht të identifikueshme vizitor mund të sigurohet për të partive të tjera për marketing, reklama, ose përdorime të tjera.

Lidhje të palëve të treta

Herë pas here, në diskrecionin tonë, ne mund të përfshijmë ose ofrojmë produkte ose shërbime të palëve të treta në faqen tonë të internetit. Këto faqe të palëve të treta kanë politika të ndara dhe të pavarura të privatësisë. Prandaj ne nuk kemi asnjë përgjegjësi ose përgjegjësi për përmbajtjen dhe aktivitetet e këtyre faqeve të lidhura. Megjithatë, ne kërkojmë të mbrojmë integritetin e faqes tonë dhe të mirëpresim çdo reagim në lidhje me këto vende.

Google

Kërkesat e reklamimit të Google mund të përmblidhen nga Parimet e Reklamimit të Google. Ato janë vendosur për të siguruar një përvojë pozitive për përdoruesit. https://support.google.com/adwordspolicy/answer/1316548?hl=en

Ne përdorim Google AdSense reklama në faqen tonë të internetit.

Google, si një shitës i palës së tretë, përdor cookie për të shërbyer reklama në faqen tonë. Përdorimi i Google cookie DART i mundëson asaj që t'u shërbejë reklama përdoruesve tanë bazuar në vizitat e mëparshme në faqen tonë dhe faqet e tjera në Internet. Përdoruesit mund të heqin dorë nga përdorimi i cookie DART duke vizituar politikën e intimitetit të Google Ad dhe Rrjetit të përmbajtjes.

Ne kemi zbatuar në vijim:
• Remarketing me Google AdSense
• Raportimi i Impresionit të Rrjetit të Rrjetit të Google
• Raportimi demografik dhe interesi
• Integrimi i Platformës DoubleClick

Ne, së bashku me shitësit e palës së tretë të tilla si Google përdorin cookie-t të parë të partisë (të tilla si cookies nga Google Analytics) dhe cookies të palëve të treta (si cookie DoubleClick) ose identifikuesve të tjera të palës së tretë së bashku për të përpiluar të dhënat në lidhje me ndërveprimet e përdoruesit me përshtypjet e reklamave dhe funksionet e tjera të shërbimit të reklamës, që lidhen me faqen tonë të internetit.

Zgjedhur nga:
Përdoruesit mund të vendosin preferenca për mënyrën se si Google ju reklamon duke përdorur faqen Google Settings Settings. Përndryshe, ju mund të zgjedhni duke vizituar faqen e Rrjetit të Nisjes së Reklamimit të Rrjetit ose duke përdorur Google Analytics Opt Out Browser shtoni.

Si e trajton sajtin tonë "Nuk ndjekin sinjale"?

Ne nderojmë sinjale të mos ndjekim dhe mos vëzhgo, cookies bimore, ose përdorim reklamat kur një mekanizëm shfletuesish nuk ndjek (DNT) është në vend.

A lejon sitemi ynë ndjekjen e sjelljes së palëve të treta?

Shtë gjithashtu e rëndësishme të theksohet se ne lejojmë ndjekjen e sjelljes së palëve të treta

COPPA (Fëmijët Akti i Mbrojtjes Privacy Online)

Kur bëhet fjalë për mbledhjen e informacionit personal nga fëmijët nën moshën 13 vjeç, Ligji për Mbrojtjen e Intimitetit të Fëmijëve në internet (COPPA) i vë nën kontroll prindërit. Komisioni Federal i Tregtisë, agjensia e Shteteve të Bashkuara për mbrojtjen e konsumatorit, zbaton Rregulloren COPPA, e cila përcakton se çfarë duhet të bëjnë operatorët e faqeve të internetit dhe shërbimet në internet për të mbrojtur privatësinë e fëmijëve dhe sigurinë në internet.

Ne nuk tregojmë specifikisht për fëmijët nën moshën 13 vjeçare.

MUND Spam Act

Akti CAN-SPAM është një ligj që përcakton rregullat për emailin komercial, përcakton kërkesat për mesazhet komerciale, u jep të drejtën e marrjes së mesazheve elektronike nga dërgimi i tyre dhe parashikon dënime të ashpra për shkeljet.

Ne mbledhim adresën tuaj të postës elektronike në mënyrë që:
• Dërgoni informacion, përgjigjuni pyetjeve dhe / ose kërkesave ose pyetjeve të tjera
• Procesi i urdhrave dhe dërgimi i informatave dhe përditësimeve që kanë të bëjnë me porositë.
• Ju dërgojnë informacione shtesë në lidhje me produktin dhe / ose shërbimin tuaj
• Tregu në listën tonë të postimeve ose vazhdoni të dërgoni email tek klientët tanë pasi të ketë ndodhur transaksioni origjinal.

Për të qenë në përputhje me CANSPAM, ne pajtohemi me sa vijon:
Nëse në çdo kohë do të dëshironit të çregjistrohesh nga marrja e emaileve të ardhshme, mund të na dërgosh me email në
dhe ne do t'ju heqim menjëherë nga korrespondenca e ALL-së.

Komente Facebook