fbpx

Agjent në Kinë

Agjent në Kinë

Themeluar në 2000, (CJDropShipping) Yiwu Bizhuteri Cute Ltd origjinën si një agjent ndihmues në Kinë, i specializuar në ofrimin e një shërbimi gjithëpërfshirës për klientët që importojnë nga Kina ose eksportojnë në Kinë. Dalloni nga agjentë të tjerë të shumtë të Kinës, menaxhmenti i CJ, me depërtimin e plotë të tregut dhe gjithmonë një reagim të shpejtë ka tejkaluar konkurrencën e tij dhe po zhvillohej në një formë të re të agjentit - dropshipping.

Duke u bazuar në përvojën e shërbimit tradicional të agjentëve që mbulojnë ndihmimin, blerjen, hetimin e biznesit, auditimin e fabrikës, inspektimin e cilësisë (inspektimin e prodhimit dhe inspektimin para dërgesës), udhëzuesin e biznesit, mbështetjen e negociatave, mbështetjen e dorëzimit, mbështetjen e kontratave ligjore, agjentin importues dhe eksportues etj. CJdropshipping bën një hap përpara duke shtuar shërbimin e transportit në punën e tij. Shtë një shërbim i vetëm që plotëson nevojën e tregtisë elektronike në rritje të shpejtë. Klientët tanë janë kryesisht shitësit nga eBay & Amazon & Shopify & WordPress dhe shënuesit në facebook. Nëse ju jeni një prej tyre, ju lutemi provoni ne!

Përparësitë tona:

  1. Ekipi ynë punëtor ndihmues dhe rrjetet e fuqishme të fabrikës me bazën e të dhënave më shumë se furnizuesit 5000 Kinë, të cilat na mundësojnë t'ju ndihmojmë të merrni Cmimi me i mire of kategori e gjerë e produkteve përfshirë bizhuteri, veshmbathje, sende shtëpiake, Sporte në natyrë, Lodra, Kozmetikë, Elektronike etj ose ndonjë send tjetër që është i ligjshëm për tu importuar nga Kina.
  2. Magazinimi si brenda dhe jashtë vendit. Ne kemi një depo në qytete: Xiamen, Guangzhou, Yiwu të vendosura në provincën Fujian, Guangdong dhe Zhejiang, tre provincat më të prosperuara. Magazina e SHBA siguroni shpërndarjen tonë më të shpejtë dhe të sigurt.
  3. Inspektorët profesionistë me përvojë të pasur në inspektimin e llojeve të ndryshme të produkteve.
  4. Përpunimi efikas i porosive dhe informacioni i ndjekjes së shpejtë. Ekipi ynë punon brenda natës për të siguruar që porosia juaj të përpunohet dhe të gjurmojë informacionet. i ngarkuar brenda 24 orë.
  5. Lehtë për të përpunuar urdhrin. Duke e lidhur dyqanin tuaj Shopify ose Woocommece në app.cjdropshipping.com, porosia juaj mund të përpunohet dhe gjurmimi no.will të gjenerohet automatikisht. Nëse dëshironi të buroni disa produkte, duke klikuar produktin nga dyqani juaj ose duke ngarkuar lidhjen, do të merrni kuotimin nga ne shumë shpejt.
  6. Ekipet profesionale të parave të shitjes dhe afarizmit, të cilët gjithmonë mund t'ju japin përgjigje të shpejtë për çdo pyetje apo kërkesë tuaj.

Misioni ynë: Për të krijuar vlerë për klientët tanë

Ne besojmë vetëm pasi krijuam vlera për klientin tonë, atëherë do t'i marrim vlerat vetë. Kjo është arsyeja pse ne mbijetojmë. Ne synojmë të kursejmë para, të kursejmë kohën dhe të kontrollojmë rreziqet për klientin tonë kur ata importojnë nga Kina ose eksportojnë në Kinë.

Bizhuteri Cute Ltd vlera: I sinqertë, i përkushtuar. Punë profesionale dhe ekipore

i ndershëm: E ndershme është vlera themelore e punës sonë.

përkushtuar: Mos kurseni asnjë përpjekje.

Profesional: Jini profesionist në të gjitha shërbimet

Puna në ekip: Ne punojmë si ekip dhe gjithashtu punojmë me klientin tonë si ekip

Pse na zgjodhet ne? Pse të mos zgjidhni fabrikën drejtpërdrejt? Arsyeja do të përmblidhej si më poshtë.

Ne besojmë në fitim të vogël dhe qarkullim të shpejtë. Ne ngarkojmë shumë pak për të gjithë shërbimin që ofrojmë për të ndihmuar klientët tanë të importojnë nga fabrikat në Kinë. Ju mund të gjeni që çmimi ynë është edhe më i ulët se Aliexpress. Pse klienti ynë na zgjedh, jo nga fabrikat drejtpërdrejt për të kursyer kufirin midis? Ne synojmë të krijojmë vlera për klientët tanë. Ne i ndihmojmë klientit tonë të marrë një çmim më të mirë, të kontrollojë rrezikun dhe të kursejë kohën për të importuar nga Kina. Ne besojmë se mund të krijojmë më shumë vlera për klientin tonë sesa ata shpenzojnë për ne përmes shërbimit tonë.

1) Ne mund të sigurojmë drejtpërdrejt ose të gjejmë një furnizues të mirë në Kinë me një çmim më të mirë përmes rrjetit tonë. Ne jemi një kompani kineze. Ne e njohim shumë mirë tregun. Usshtë më e lehtë për ne që të negociojmë çmimin për klientin tonë.

2) Ne i ndihmojmë klientit tonë të kontrollojë rrezikun nga importi nga Kina.

  • a) Para se klientët tanë të vendosin porosinë, ne do të kontrollojmë ekzistencën e fabrikës dhe kredinë e saj për të garantuar se nuk është një mashtrim, dhe gjithashtu do të kontrollojmë aftësinë dhe nivelin e cilësisë së fabrikës për të siguruar që është një furnizues i kualifikuar për klientin tonë.
  • b) Gjatë prodhimit, ne do të ndjekim mallrat për t'u siguruar që është dorëzuar në kohë. Dhe mbaj azhurnimin për klientin tonë nëse ka ndonjë ndryshim. Ndërkohë, ne do të kontrollojmë cilësinë në fazë të ndryshme prodhuese.
  • c) Pasi që mallrat të jenë gati për t'u transportuar, ne do të kemi një kontroll të detajuar në cilësinë, sasinë, paketimin dhe të gjitha çështjet e tjera për t'u siguruar që mallrat janë në përputhje me kërkesat e klientëve tanë përpara dorëzimit. Ne do t'i lëshojmë një raport inspektimi klientit tonë në çdo mënyrë.
  • d) Ne madje mund të rezervojmë për klientët tanë për disa artikuj të shitjes së nxehtë për të siguruar shpërndarjen e shpejtë

3) Puna jonë i ndihmon klientët tanë të kursejnë shumë kohë dhe energji të çmuar dhe t'i bëjnë të gjitha marrëveshjet shumë më të lehta. Ne do të ndjekim porositë, do të inspektojmë mallrat, do të rregullojmë të gjithë dokumentet e transportit dhe të gjitha punët e tjera për klientët tanë. Për klientin tonë, importimi nga Kina bëhet i lehtë dhe i sigurt.

Komente Facebook