fbpx

Randall Zhou

12 / 09 / 2019

CJPacket S Zgjidhje e mirë për biznesin tuaj që lëshon punën gjatë sezonit të pikut

Siç e dinë të gjithë transportuesit e pikave, sezoni kulmin e blerjeve në internet shpesh zhvillohet në Q4. E Premte e Zezë, Halloween, Faleminderit për Dhuratën dhe Ditën e Krishtëlindjes [...]
11 / 26 / 2019

Tipari i listës pjesa më e madhe është në dispozicion tani!

Për të ofruar shërbim të përsosur është gjithmonë ndjekja jonë, por edhe qëllimi i të gjitha kompanive të tregtisë elektronike. Një nga standardet e shërbimit të mirë është të bësh [...]
11 / 13 / 2019

Marrëveshje e Shkarkueshme për Dropshipping për eBay, Shopify, Amazon, Lazada, Dropshippers Shopee

Duhet pranuar që dropshipping është një nga mënyrat më fitimprurëse dhe më të lehta për t'u futur në biznes. Nga statistikat e treguara në Google [...]
11 / 01 / 2019
kërkoni ose buroni një produkt sipas figurës

Si të kërkoni ose buroni një produkt me imazh në CJ?

A jeni i shqetësuar me atë se si të përshkruani artikujt që ju pëlqen saktësisht ose dëshironi të gjeni? A ndjeheni të irrituar kur nuk mund të kërkoni asgjë [...]