fbpx
04 / 29 / 2019

Transporti xhevahire! Një metodë mjaft konkurruese e transportit për transportuesit e pikave të bizhuterive!

CJ ka bashkëpunuar me një kompani amerikane të transportit Jewelshipping këtë muaj, e cila pajis CJ të jetë një kompani e pashembullt dropshipping në ngrohtë bizhuteri. Pse une [...]
04 / 15 / 2019

CJ nënshkruan Marrëveshjen e Bashkëpunimit Strategjik me DHL në Prill 2019

DHL, furnizuesi numër një në botë i logjistikës së transportit ajror, është udhëheqësi i transportit ndërkombëtar të mallrave dhe transportit ajror. Si kompania e parë ndërkombëtare Express [...]
03 / 21 / 2019

Si të zgjidhni produktet e prirjes për transportin me pika

A keni zbuluar që tregtarët e suksesshëm të tregtisë elektronike shpesh kanë produkte që plotësojnë mirë nevojat e konsumatorëve? Ata gjithmonë marrin produkte të nxehta për të udhëhequr [...]
03 / 12 / 2019

Ne Bëni Transportimin e Barkave Shumë thjeshtë si furnizues të transportit nga pika

Transporti i pikave është një metodë e re e përmbushjes vitet e fundit në biznesin elektronik ndërkombëtar. Shtë një modalitet i ri midis B2C dhe B2B. Furnizuesit e anijeve rënie [...]