fbpx

Felice Feng

07 / 05 / 2019

Analiza e të dhënave në kohë më të mira 8 të XNUMX

Ka një thënie të famshme të romancierit francez Dumas, "të jetosh pa një qëllim është si të lundrosh pa një busull". Kur është fjala për heqjen e anijeve ose [...]
07 / 04 / 2019

Pesë produkte të shitjeve të nxehta të kampeve gjatë verës, si dhe shënime për zgjedhje

Për shumë kategori, vera është një nga sezoni më i shitur. Sipas të dhënave të mëparshme, ka pasur një rritje të konsiderueshme të kërkesës për shumë [...]
07 / 03 / 2019

Cilat hije të buzëve janë në modë tani? - Udhëzues për hijen më të mirë për ju

Dëshiron të dukesh bukur dhe bukur? A doni të arrini lart kur po ndjeheni pak më poshtë? Për sa i përket [...]
07 / 02 / 2019

Arsyet dhe rezolutat e mënyrave që përmbajnë media sociale klientët e bezdisshëm

Media sociale mund të jetë një përfitim absolut për biznesin dhe markën e Dropshippers. Dëshironi të mbani audiencën tuaj të mediave sociale të lumtur dhe të fejuar? Dëshironi median tuaj social [...]