fbpx

Felice Feng

07 / 01 / 2019

Metodat e Pagesave Online të Brazilit

Para se të nxitoni të përktheni faqen tuaj në Portugeze, ose të zbuloni hapësirën për zyra në Sao Paulo, ia vlen të merrni kohë për të marrë në konsideratë si [...]
07 / 01 / 2019

Cila është dhimbja më e madhe në biznesin e transportit detar? - Historia e zhvillimit të metodës së transportit

Me zhvillimin e anijeve rënie, transporti me rënie po bëhet gjithnjë e më i rreptë. Njerëzit do të duhet të mendojnë për përmirësimin e shpejtësisë së transportit për të bërë [...]
06 / 26 / 2019

Taxështjet e Taksave dhe Pyetjet në lidhje me importin nga Bashkimi Evropian

Kur bëhet fjalë për taksat e Bashkimit Evropian, shumë shitës e kanë të vështirë të shpjegojnë, dhe disa madje e kundërshtojnë një treg kaq të madh. Sidoqoftë, të kuptuarit e importit [...]
06 / 25 / 2019

A po ia vlen të heqë dorë nga Kina akoma në 2019?

A ka vdekur Dropshipping? A nuk mund të bësh një biznes fitimprurës prej tij në 2019? Në dy vitet e kaluara, modeli i biznesit i Dropshipping ka [...]