fbpx

Felice Feng

06 / 21 / 2019

Agjentët kryesorë të ndihmës 10 në Kinë për Import dhe eksport të Tregtisë Ndërkombëtare

Farë është një agjent ndihmues? Ashtu si një agjent i pasurive të patundshme ju ndihmon të gjeni dhe bleni pronën më të mirë, një agjent ndihmues do t'ju ndihmojë [...]
06 / 20 / 2019

Pasqyrë e tregtisë elektronike në Hollandë

Hollanda është një vend i vogël. Pavarësisht, gjithmonë përpiqet të luajë një rol domethënës, qoftë ekonomikisht, politikisht apo sportiv. Vendi është mirë [...]
06 / 20 / 2019

Informacioni aktual, faqet kryesore të internetit 5 dhe këshilla 6 për tregtinë elektronike në Kore

Informacioni aktual i tregtisë elektronike në lidhje me statusin e Tregtisë E-Koreane në Korenë është shtëpia e 51.2 milion njerëzve me një GDP të përgjithshëm prej trilionë dollarë 1.4 dhe është [...]
06 / 19 / 2019

Rritja e e-tregtisë dhe faqet kryesore të internetit 8 në Australi

Informacione të përgjithshme mbi Popullsinë e Australisë: 24,772,247 PBB bazuar në barazinë e fuqisë blerëse (PPP): 1,246,475 PBB nominal: Rritja e rritjes së PBB-së 1,379,578: 2.20% Numri i përdoruesve të Internetit: 20,679,490 [...]