fbpx

Felice Feng

06 / 18 / 2019

Gjendja e shitjeve dhe e ardhmja e pritur e tregtisë elektronike në Kanada

Informacione të përgjithshme në lidhje me Popullsinë në Kanada: 36,953,765Numërimi i Përdoruesve të Internetit: 32,120,519I Penetrimi i Internetit: 88.50% Përdoruesit e Telefonave celular: 25,556,000Marrja e telefonit celular: 80.80% Fjala gjuhë: Anglisht, FrëngjishtPërkthy Fondit Monetar Ndërkombëtar, [...]
06 / 18 / 2019

Statusi i E-commerce dhe Potenciali i Shitjeve në Marok

Informacione të përgjithshme në lidhje me Popullsinë e Marokut: 36,191,805 Numri i Përdoruesve të Internetit: 20,068,556 Penetimi i Internetit: 57.60% Përdoruesit e Telefonave celular: 11,755,000 Penetimi i Telefonit celular: 33.40% Fjala e Gjuhës: Arabisht, Berber, [...]
06 / 18 / 2019

Cila është këshillat më të mira për transportuesit e rinj për të fituar fitime?

Dropshipping mund të kategorizohet si një stil biznesi i ngrohtë i mirëpritur sepse kushdo që mund të fillojë nga zero. Prandaj, kërkoni disa këshilla më të mira për Dropshippers të reja është vërtet e nevojshme. 1. Përqendrohuni në Mastering Marketingu [...]
06 / 11 / 2019

Whatfarë është Paraja e Dorëzimit (COD) dhe Si funksionon ajo në transportimin me pika?

Paratë e dorëzimit, të njohura gjithashtu si COD, janë një metodë pagese për mallrat në kohën e dorëzimit sesa paraprakisht. Për më tepër, COD jo [...]