fbpx

Jack Jin

04 / 15 / 2019

Si duken etiketat e transportit detar?

Aktualisht, Cj është duke përdorur metoda të shumta transporti dhe unë do t'i prezantoj ato sot. 1 Epacket. Vendet në dispozicion: Gjermania, Norvegjia, Belgjika, Finlanda, Hong Kongu, Portugalia, Japonia, [...]
04 / 02 / 2019

Si të lëshohemi në Brazil

Brazili është një nga vendet në zhvillim më të shpejtë, kështu që gjithnjë e më shumë njerëz duan të lënë anijen drejt Brazilit. Sidoqoftë, lëshimi i shpejtë në Brazil nuk është i lehtë [...]
03 / 25 / 2019

Si të shkurtoni kohën e përpunimit dhe të transportit ose ta bëni atë më të shpejtë për Shopify Dropshipping?

Unë besoj një gjë që shqetësimet e çdo pronari të dyqanit Shopify është koha e transportit. Nëse klientët tuaj mund të marrin paketat e tyre më herët, unë jam mjaft i sigurt [...]
03 / 08 / 2019

Si të përdorim transportin e transportit nga CJ dhe Aliexpress më mirë në të njëjtën kohë?

Shtë e pamohueshme që Aliexpress është zgjidhja më e mirë për fillestarët që të fillojnë transportin me pika. Ka shumë lloje të ndryshme të produkteve dhe shitësve në Aliexpress. [...]