fbpx

Qershi Chen

08 / 30 / 2019

925 bizhuteri argjendi është një kategori e re e modës për Dropshipping

Xhevahire argjendi 925 është një kategori e re e modës për dropshipping. Aksesorët e lirë nuk janë më një mundësi. Xhevahire argjendi 925 përdoret në çdo lloj lloji [...]
08 / 29 / 2019

Tërheqja e SH.B.A. nga Unioni Postar Universal: Si të Kaloni Rritja e Shippingmimit të Transportit ePacket?

Në tetor 17, 2018, administrata Trump njoftoi planet për t'u tërhequr nga traktati i Unionit Postar Universal për arsyen se ekziston një mosmarrëveshje për [...]
08 / 26 / 2019

Si të braktiset në Suedi, Norvegji pa paguar taksat e klientëve?

Taksa e shtuar e vlerës (TVSH) është një taksë shumë-fazore e shitjeve, barra përfundimtare e së cilës i takon konsumatorit privat. TVSH në normën e duhur do të jetë [...]
07 / 15 / 2019

CJ do të integrohet me Shopee për Dropshippers

CJ do të integrohet me Shopee për dropshippers. Shopee është një platformë udhëheqëse e-commerce nën Sea Group. Dhe është një treg celular i krijuar posaçërisht për të dy blerësit [...]