fbpx

Qershi Chen

07 / 11 / 2019

Si të konfiguroni formulën e transportit në dyqan Shopify

Transporti është padyshim një gjë e rëndësishme për të bërë biznes sidomos biznes ndërkufitar. Si të vendosni transportin detar është një pjesë e rëndësishme. Artikulli po përpiqet të [...]
07 / 05 / 2019

Pse Numri Ndjekës nuk po funksionon? Sinkronizoni numrat përcjellës para ose pas dispeçimit

Dikush mund të jetë i hutuar në lidhje me atë se pse një numër gjurmues nuk po funksionon. Artikulli do t'i përgjigjet pyetjes. Ekzistojnë dy mënyra për të sinkronizuar rendin [...]
07 / 04 / 2019

Lëngu i Transportit të Lëngshëm dhe Banka e Energjisë: Cilat janë metodat e logjistikës?

Likuiditeti dhe energjia elektrike janë çështje speciale për transportin dhe ato duhet të trajtohen ndryshe për të shmangur rrezikun dhe telashet. Në vijim do të prezantohet [...]
07 / 03 / 2019

Qyteti më i lartë i tregtisë me 10 në Kinë për Përmbushjen dhe Dropshipping

Siç e dimë të gjithë, tregtia elektronike vendase po lulëzon dhe siç tregon grafiku, madhësia e transaksioneve ndërkufitare elektronike në Kinë është rritur me shpejtësi në kohët e fundit [...]