fbpx

Qershi Chen

06 / 18 / 2019

Gjithçka që duhet të dini në lidhje me tregtinë elektronike në Mbretërinë e Bashkuar

Tregjet e rritjes Sipas Zyrës së Statistikave Kombëtare, shitjet në internet janë rritur për 35 muaj pas viti në vit në Mbretërinë e Bashkuar, me blerësit që kërkojnë çdo gjë [...]
06 / 18 / 2019

Statusi i zhvillimit të tregtisë elektronike në Brazil

Madhësia e tregut brazilian të tregtisë elektronike Brazili i cili është vendi i pestë në botë më i populluar është i vetmi vend i Amerikës Latine që renditet në krye të botës [...]
06 / 18 / 2019

Statusi i tregtisë elektronike dhe faqja e internetit më e lartë e tregtisë 5 në Francë

Madhësia e tregut francez e-commerce francez Franca është tregu i tretë më i madh i tregtisë elektronike në BE, duke u renditur pas Mbretërisë së Bashkuar dhe Gjermanisë, dhe 6th në botë, pas [...]
12 / 20 / 2018

Si ta lidhni dyqanin tuaj eBay me aplikacionin CJ Dropshipping?

Shënim: Para se të filloni të lidhni dyqanin tuaj eBay me aplikacionin CJ, ju lutemi sigurohuni që emri i regjistruar i dyqanit në CJ të jetë në përputhje me dyqanin tuaj eBay [...]