fbpx

Metoda e transportit

07 / 01 / 2019

Cila është dhimbja më e madhe në biznesin e transportit detar? - Historia e zhvillimit të metodës së transportit

Me zhvillimin e anijeve rënie, transporti me rënie po bëhet gjithnjë e më i rreptë. Njerëzit do të duhet të mendojnë për përmirësimin e shpejtësisë së transportit për të bërë [...]
04 / 15 / 2019

Rritja CJPacket - Opsioni më i mirë dhe i besueshëm i transportit Kinë-SH.B.A.

Gjëja e parë, CJPacket është përmirësuar në mënyrë që të sigurohet një transport më i efektshëm. CJPacket u soll në opsionin tuaj vitin e kaluar si një zëvendësues i pjesshëm [...]
04 / 15 / 2019

Si duken etiketat e transportit detar?

Aktualisht, Cj është duke përdorur metoda të shumta transporti dhe unë do t'i prezantoj ato sot. 1 Epacket. Vendet në dispozicion: Gjermania, Norvegjia, Belgjika, Finlanda, Hong Kongu, Portugalia, Japonia, [...]
04 / 10 / 2019

Garancia e dorëzimit - Mesatarja e transportit ditor të 7 për objekte të mprehta si thika në SH.B.A.

A keni përjetuar ndonjëherë vonesë doganore dhe shkallë të ulët të dërgimit për dërgesën tuaj që përfshin objekte të mprehta? Këto në të vërtetë janë çështje të shpeshta nëse paketat tuaja dërgohen [...]