fbpx

Metoda e transportit

11 / 09 / 2018

Metodat më të mira të transportit 3 për transportimin nga Kina në 2018 - CJ Packet, Epacket, USPS +

Ne kemi parë shitjet të rriten në CJDropshipping këto javë të fundit pothuajse po aq të mprehtë sa temperatura po bie këtu në Kaliforninë Jugore. Meqenëse u rrotulluam [...]
09 / 23 / 2018

Metodat e transportit që do të rritin marzhin e fitimit tuaj të lëshuar në 2018

Ne do të zbulojmë sekretin Nr. 1 për një biznes fitimprurës që dropshippers me figura 7 nuk ju tregojnë në këtë artikull dhe si [...]
09 / 18 / 2018

Pse produktet CJ është më e lirë se Aliexpress, por kostoja e transportit është më e lartë?

1. Pricemimi i produkteve të CJ është më i lirë pasi që burojmë drejtpërdrejt nga prodhuesi, ndonjëherë vendosim porosinë edhe në fabrikën e bashkëpunuar. CJ ka një [...]
09 / 12 / 2018
Transporti Yanwen

Gjithnjë e më shumë transportues të pikave dëshirojnë të dinë në lidhje me Transportin YANWEN për Dropshipping, FBA, POD

Si një nga kompanitë më të mira ndihmuese në Kinë, CJDropshipping gjithashtu siguron shumë burime të transportit. Metoda jonë më e njohur e transportit ishte ePacket, por blerësit po merrnin [...]