fbpx

Shopify

07 / 16 / 2019

Ngjarjet kryesore të tregtisë elektronike të nxehta 12 në gjysmën e parë të vitit 2019

Tregtia elektronike po ndryshon me një ritëm të shpejtë, pati një seri lëshimesh dhe azhurnimesh të produkteve të tregtisë elektronike në fund të qershorit 2019, përfshirë dixhitalin [...]
03 / 25 / 2019

Si të shkurtoni kohën e përpunimit dhe të transportit ose ta bëni atë më të shpejtë për Shopify Dropshipping?

Unë besoj një gjë që shqetësimet e çdo pronari të dyqanit Shopify është koha e transportit. Nëse klientët tuaj mund të marrin paketat e tyre më herët, unë jam mjaft i sigurt [...]
02 / 14 / 2019

Hapat e 6 për ndërtimin e një biznesi të suksesshëm të transportit në internet

Transporti i pikave është një model biznesi jashtëzakonisht i popullarizuar për sipërmarrësit e rinj, veçanërisht Gen Zers dhe Millennials, për shkak të aftësive të marketingut në internet që tejkalojnë kapacitetet financiare. që nga [...]
02 / 01 / 2019

Katër këshilla për ju për të drejtuar dyqanin tuaj më mirë

Ecommerce gëzoi një vit rekord në 2018, me të ardhura globale nga shitjet vlerësohet të kenë arritur në trilion $ 2.8, sipas Statista. Këtë vit, kjo shifër pritet të rritet [...]