fbpx

WooCommerce

04 / 07 / 2020

Si të krijoni një urdhër automatik në heqjen dorë nga CJ

Shtë një mësim hap pas hapi se si të krijoni një urdhër automatik dropshipping në app.cjdropshipping.com për regjistrat e rinj. Ekzistojnë katër hapa të mëdhenj për të krijuar një urdhër automatik dropshipping: [...]
09 / 24 / 2019

Issështjet dhe zgjidhjet e dyqanit të zakonshëm Woocommerce

Woocommerce është një nga platformat më të rëndësishme të bashkëpunimit. Dhe klientët WooCommerce vlerësohen shumë për CJ. Por nganjëherë çështjet WoomCommerce vijnë dhe ju bëjnë të hutoni [...]
05 / 24 / 2018
CJDropshipping WooCommerce

Si ta lidhni WooCommerce manualisht?

Para se të shkoni në Woocommerce për të konfiguruar, sigurohuni që operacionet në aplikacionin CJ të jenë të sakta. Në pultin e aplikacionit CJ, ju lutemi klikoni Autorizimin [...]