fbpx

Agjenti i Transportit

06 / 21 / 2019

Kompania e Transportit, Logjistikës ose Transportit më të Mirë 10 Dorëzohet nga Kina në botë

Me zhvillimin e globalizmit ekonomik, tregtia ndërkufitare po rritet. Dhe për avantazhin e çmimeve të produkteve kineze, gjithnjë e më shumë produkte kineze eksportohen në të gjithë botën, dhe kështu [...]